aklımda bir proje var da yapılabilir mi acaba merak ediyorum. sadece fikir amaclı goruslerinizi merak ediyorum.

kamuda calısıyorum, egitimciyim ama meb e atanma durumu yok su an. ilk ogretim 4. sınıftan 12. sınıf a kadar ogrenciler icin sadece matematik anlatımı olan videolar cekip, bunları flash bellege program aracılıgı ile kaydedip pazarlamasını yapmak.

sirket olarak yapmak lazım sanırım, bunu da baska biri uzerinden yapsam mesela. buyuk dagıtım sirketleri araclıyıgla, bizzat kendim ya da iletisime gecerek okul yakınlarındaki kırtasiyeler üzerinden satısını yapmak.

cok zor mu bu?



bunun sadece matematik kısmı yani amacım.

ilkizakademi.com

 

Flash bellek yanlış anlaşılabilir ama DVD hazırlarsanız olabilir. Ayrıca belli bir alana yoğunlaşmak daha mantıklı. Çünkü 4. sınıf ile 12. sınıfın amaçları çok farklı. Önce YouTube gibi sitelerde deneme videoları paylaşıp ünlü olmanız gerek. Ayrıca bu işin gönüllü olarak yapan insanlar varken kimse para vermek istemez.

dissendium

gönüllü olanlar da var. cogunu biliyorum ama bi standardı yok cogunun. birkac hoca dısında gunubirlik yapılmıs videolar var piyasada.

ben biraz daha profesyonelce hazırlamak istiyorum.

cok zor bir surec girdikten sonra onun da farkındayım, sadece nasıl ilerler merak ediyorum.

hic bi kazanım olmasa flash dan falan, videoların internette olması eger tutulursa ozel ders icin bir reklam olur belki :)

therevo

Profesyonellik bu işin düşmanıdır hocam. Ben lisedeyken Ekol Hoca vardı, ki hala var, onlarca konuyu onun samimi anlatımıyla öğrendim. Hiç kasmadan anlatışıyla onu dinleyebildim. Dediğiniz profesyonel videolar zaten çoğu dershane kitabının arkadaşında bir DVD ile satılıyor. Özellikle Fem bu konuda çok iyi. Özel ders konusu aynen dediğiniz gibi. Süper reklam olur eğer gerçekten iyiyseniz.

dissendium

Hocam çok ses getireceğini düşünmüyorum.Bu tarz dvd olsun usb olsun yapan kurumlar var zaten ama çok rağbet görmüyor sizin bence internet sitesi kurup ordan kendinizin reklamıni yapıp tanitmaniz gerekiyor ama işiniz zor piyasa da çok kişi var bunu amatör ya da profesyonel olarak yapan.profosyonel klasmanın da behzat rasuli en büyük rakip'iniz olur www.hayalkurun.com sitesini inceleyin reklam değil bu hoca kendini benimsetti

diss0640
1

mobil görünümden çık