
değildir de o kişide sıkıntılıdır yani. neden bölüme göre ayrılır ki bir insan?


değil tabi ki, daha ağır konuşmak lazım


Kimin hangi potansiyelde para kazanacagini bolumler belirlemez. Ornegin cevremde lise mezunu olup ayda 10bin + kazananda var, muhendis olup 2.5 bin kazananda. Fotografci olup 20+ kazananda. Kafasi calisan para kazanir. O kafayla erkek avcisi hatunlar ilerde cok aglar.


çok saçma lan :D Eğer o an kazaniyorsa anlarım da ama o an kazanmiorsa saçma ..Bence hatunlar zeki erkeği seviyor ondan olabilir.


sanatla ugrastıgım halde muhendis sevgim var. adamların kafalarının calısma seklini seviyorum galiba hiç benm gibi sanata ilgi duyan bir insanla olamadım şahsen.
not kaşarım yeaaa


sanane ki? size giren çıkan ne? isteyen istediğini yapsın size neee!! bir bitmediniz ya


sadece beli tipteki kızlarla çıkıyoruz bizde o nolcek? 100 kiloluk bir kızla çıkmayı düşünen hiç görmedim. kaşar mı diyorsun şimdi bana?


100 kiloyla çok iyi bir bağlantı kurdun aferin.


duyurumvar +1
erkeklerin şekilciliğinden mantıklı bir seçim. düşünsene tıp okuyan biri herhangi bir iibf'den muhakkak ki daha zekidir. ben de mesela bir doktorla evlenmek isterim.
