Ben teğ İzmir'e geldim bu saatte. 11'e kadar garda traş olup garın tuvaletinde takım elbisemi giyip iş görüşmesine gidicen :)

Siz napıyosunuz? Manyak mısınız da uyandınız? Bi de duyuruya girmişler.


 

Sakalı esmer bi genç garda 3 5 çuval bıraktı gitti önüme. Tedirgin bi hali de vardı. Ankara'dan gelip de İzmir'de ölmek? Off, ölürsem de burada ne hüzün yaparsınız şimdi. İçimizden biri öldü, inanamıyorum falan yazarsınız siz şimdi. Neyse ben yazayım da. Annemleri yalnız bırakmayın lan. Ben ölünce oğlu kızı gibi sever sizi.

birşeylersoracağım

saat 8.30 türkiye'nin yarısı için iş saati:)

benim vergi dairesinde ve bankada işlerim var ondan erkek kalktım. gidiyorum tamam kızma:p

victum

cuma günü sabahın 8:20'sinde insanlara ne yaptıklarını sormak ve üstüne üstlük "manyak mısınız" demek?

cdn.meme.am

st.louis-chicago maçını bitirdim az önce. iki uzatmaya gitti, müthişti. kane başkan bitirdi. amk her gece aynı şey oluyo, maçın ortasında uykum geliyo ama yatmam gereken saatte güneş çıkınca ben de internete falan dalınca öğlene kadar oturuyorum. sonra hooop bütün gün çöp, kalk gece 10'da 11'de. ŞEYM ŞEYM ŞEYM

der meister

Cnc freze ve torna deneyine gidiliyor. Geç kalınacak ve hocadan azar yenilecek.

Apocalypse

Ben de arkadasta kaldim. O bilgisayarla ardino nun bir iki seviye ustu bir aletle bogusuyor.

Ben de yattigim yerden ne yaliyor diye bakiyom.

senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine

Uyanınca ılık duş aldım. Meyve salatamı yiyorum, bornozumla keyif yapıyorum vallahi :) 2 saat sonra 2,5 saatlik İstanbul içi trafiğine gireceğim çünküüüüüü.

mza

manyak değiliz :P işe geldim kahvaltı yapıyorum.bi yandan haberler, duyuru falan işte. görüşmede bol şans :)

aquarium

ben de kursa geldim. metrobüste bu sıcak havada boğazına kadar montu çekili, göbekli bi adam vardı. eli ayağı da titriyodu yumruk yapıp duruyodu. tırstım ilk durakta indim :(

rayde

Bir cok kisinin aksine uyumaya calisiyorum.uykusuzluk problemim tam gaz devam etmekte.tüm hayatim felç olmuş vaziyette.. Ilac kullaniyorum da bagimlisi olmak ta istemiyorum. Size is görüşmenizde başarılar..

Karaliktaki Hayalet

iş görüşmesine geldiğine göre işsizsin ve hiç 8.20'de uyanmamışsın izlenimi uyandı bende :) alsancak'a gel bi bira ısmarla bana, doğum günüm bugün.

teknikekip

Aşık olduğum insandan ayrılmanın acısıyla baş başayım bugün..

istenmeyen evlat
1

mobil görünümden çık