bir 7 sene falan oldu dogru duzgun kitap okumayali. lisede ve ortaokulda cok okurdum halbuki. universiteye basladiktan sonra bilgisayardi ottu boktu derken iyiden iyie biraktim okumayi. yeniden baslamak istiyorum. nereden nasil baslayayim?




 

Öykü seviyorsanız öyküden başlayın. İlk on kitap falan mümkünse çeviri olmasın, türkçe yazılmış güncel kitaplar olsun. Arkadaşlarınızla bir kitap kulübü kurmakta motive edici olabilir.

Phoebe

ayni sorundan muzdaribim. daha da kötüsü internette reddit, imgur, youtube derken, cok kisa sürede sikilir, fokus süremi kaybeder oldum. simdi oturup 60 dk bir metinle ugrasamiyorum, buna sinavlar dahil.

cizgiromana basliyorum, ufak cocukken saatlerce okur olmustum, tommiks serisi vardi essegessenin, saatlerce okurdum, durmadan. öyle baslamistim cilgin gibi kitap okumaya. lisede azaldi, unide durdu. simdi dc marvel punisher serisiyle giris yaptim. devami gelecektir.

cilgin gibi okumaya basladigin seri, tarz neyse, ona geri dön derim. ordan sonrasi gelir bence. ha ama ben de takipteyim duyurunu, belki baska fikirler de gelir.

Silesius

ben yatmadan önce en az yarım saat kitap okumaya çalışıyorum. hatta okuyarak uyuyorum. internet falan derken, kaybediyor insan bence kitap okuma Alışkanlığını.

maq
1

mobil görünümden çık