Ofisteyim, ne yapayım? Su içiyorum, midem bulanıyor.

mide bulantısına alka setzer
boğaz için tantum verde ve pastil vs


izin alıp gidebilecekseniz gidin. bugün sizden hayır gelmez. hatta eve giderken bi de doktora uğrayın bi baksın.


alka seltzer içmeyin, mide kanaması geçirmek istemiyorsanız. bol bol su içip dinlenin, başka çaresi yok. akşama geçer zaten.


bizim arkadaş da gün boyu sarı sarı kusuyordu. götürdük doktora. göte bi iğne. yarım saatte kendine geldi.


bol su +1
öğütülmesi kolay gıdalar. kızarmış ekmek ve beyaz peynir ikilisi iyidir, yanına sıcak çay iyi olur. boğazı yumuşatır, mideyi rahatlatır.
boğaz için ayrıca bir pastil de iyi gelebilir.


haşlanmış patates. son 1 kere kusacaksın sonra bitecek.
ayrıca bol sıvı tüketmezsen alkolü de o akşamdan kalmalık hissini de atamazsın, midenin bulanması normal.


Mercimek corbasi


Powerade ve yoğurt halsizliği alır mideyi düzeltir. Boğaz işi başka ona doktor baksın


ooo su daha da çok kusturur. çok susadığınızı tahmin edebiliyorum ama öncesinde bir kaç dilim ekmek yiyin, yarım saat bekleyin ve sonra su için.
