www.sahibinden.com

şu çadırı almayı planlıyorum. sizce uygun mu? extra olarak nelere ihtiyacım olabilir, kesinlikle şunuda almalısın dedikleriniz neler?


 

hocam ailecek mi gideceksiniz. kullanım amacınız nedir? 16 kilo demiş ağırlığına sırf bir kişinin onu taşıması lazım kamp içinse ki olmaz yani. biraz daha ayrıntı verin

genc irisi

karavan yerinden yıllık alan kiraladım. antalya beldibinde deniz kıyısında. kullanım amacım şehirden haftasonları kaçabilmek. ailem yok arkadaşlarla öyle takılmaca, rakı, mangal vb.

thevalentino

madem kalicisiniz; katlanir kamp yatagi (kampet), uyku tulumu, mat, yastik, sandalye, katlanir masa, testere, kamp ocagi, yemek seti (icice gecen tava, kap, caydanlik) catal-bicak, musluklu bidon, kafa lambasi, powerbank, termos, caki, hamak, hoparlor, ip vs.

jimicik

ben direk kampçı kafasında düşündüğüm için değişik gelmişti ki sizinki kalıcıymış :) o zaman çadır güzel gayet. elektrik olur o tarz kamplarda portatif buzluk tarzı birşey alabilirsin. musluklu bidon işe yarar. üstten asmalı kamp şarjlı lambalarından birkaç tane. arabayla gidip geleceğini var sayarak kamp ocağına, kamp tencere tavasına hiç ekstradan para verme. al bi tane küçük tüp her işini görür. bu aralar bimi ve a101i takip et bahar geldi mi katlanır masa sandalyede çok uygun fiyatlara satıyolar oralardan bütün ihtiyacını karşılarsın. kalanlar içinde decatlon.

genc irisi
1

mobil görünümden çık