Merhaba,
Şehiriçi bisiklet tecrübem yok denecek kadar az. Üsküdar'dan 2. köprüye kadarki 13km'lik yol bisiklet için nasıldır? Zorlanır mıyım araç bakımından? Kondisyonum yerinde, fiziksel bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, yol da bildiğim kadarıyla dümdüz. Araç trafiği cumartesi sabahı tehlikeli olur mu benim için?

Teşekkürler

 

yol köprü dışında düz ama genelde bisiklete izin vermeyecek kadar dar gibi yollar. trafikle birlikte giderim ayrıca yola ihtiyacım yok diyorsan bilemedim.

freya

O taraflar hiç uygun değil bisiklet için. denildiği gibi yollar çok dar ve genelde 2 şeritte arabalar bile zor gidiyor yan yana, kaldırımdan gitmeniz zaten imkansız yürünmesi bile zor. üsküdar ve çevresinin en büyük sorunu zaten bisiklete uygun olmaması bence.

Gingko

Trafik varken can güvenliğin bir nebze daha yüksek olur ama öteki türlü otobüsler, minibüsler o daracık yollarda hunharca gazlıyor, ben yaya olarak bile korkuyorum o taraflarda kaldırımdan bir adım aşağı atmaya.

Bu işi gezi amaçlı yapıyorsan Harem tarafından Kadıköy'deki bisiklet yoluna doğru gitmeni tavsiye ederim. İlla o tarafa gideceğim dersen de yoğun saatler harici otobüsler bisiklet alıyorlar, aksini iddia edeni şikayet edebilirsin.

twitter.com

chicha

yollar çok dar ve araçlar feci gazlıyor +1

manuel mandalina
1

mobil görünümden çık