hassas midem var, doktora gittim 14 gün ilaç kullan gel, geçmemişse kamerayla bakarız dedi. biraz düzeldim ama kamera ile inince kesin belli oluyormuş sıkıntı var mı yok mu diye.

kötü bir şey mi mideye kamera indirmek? tecrübesi olan var mı


 

kotu bir sey degil, gunde 20 defa yapilan bir uygulama.

fayfim

lisedeyken endoskopi izlemeye gitmiştik biyoloji dersinde. evet, bence de garip bir öğretmenmiş. neyse işte, aşırı hassas midem var ama o günden sonra endoskopi yaptırmamak adına doktora uğramıyorum midem için. gerçi şimdi teknikler çok gelişmiş, düzenli takipteyim ama henüz endoskopiye gideceğim boyuta gelmedi tıp.

devilred

Zaten bayiltip yapiliyor,korkcak bir sey yok.hissetmiyorsun yani.

brnbrs

yok ya niye kötü olsun. tersine midenizdeki sorunu anlamak adına yararlı olur. zaten özelde genellikle az bir uyuşturucu verip yapıyorlar anlamıyorsunuz bile ne olduğunu, yarım saate ayaklanıp kalkıyorsunuz. korkacak bir durum yok, korkuyorsanız muhakkak uyuşturucu isteyin. öbür türlü çok öğürme olabiliyormuş. dayanmanız zor olabilir çok hassassanız.

kaputt

Yok hayvan kılıklı bir şeyim. Bayılma işi hoşuma gitmedi :(

dieselsingle2

Bayıltmadan da olabilirsiniz. Bana mide kanaması geçirdiğim zaman iki defa yapıldı. Uyuşturucu sıkıyorlar ve sadece boğazınızdan geçerken hissediyorsunuz o kadar. Sonuç olarak faydalı bir şey bence.

teknikekip

Korkulacak birşey değil. 14 gün sonra git, aksatma. Mide çok önemli.

battal gemalmaz

geçmemişse gel demiş. geçmediyse git için rahatlasın. 20'lik dişi çekilirken bile öğüren biri olarak deepthroat olaylara hiç gelemem ama bana yapın bunu diyorum doktorlar beni ciddiye almıyor :(

olutaklidi

tam bir anestezi değil de, böyle bir iğneyle uyku haline girmek gibi. ben hiçbir şey hissetmedim, hatırlamıyorum. iyi ki de yaptırmışım reflüm ne aşamada görmüş oldum.

kulakligin calismayan teki

ben oldum bayıltmadan, o kadarda korkulacak birşey yok.

masa penisi

videoyu kaydedip cd'ye çekip veriyorlar galiba :D alırsan koy youtube'a içini görelim :D

rodriguez2
1

mobil görünümden çık