
telefonun saatini ileri alınca olması lazım. internet yokken bana can bildiriminde bulunuyorsa bu beyledir.


Facebook adresinle bağlan, arkadaşlarına challenge aç onlar sana oyun göndersin :) Bizim 6 kişilik challenge grubumuz var misal, hiç can sıkıntısı olmuyor :)


@douchebag, ya olum o kartler rastgele geliyor, sana denk gelmiş ben napayım? :( full+full nispetsin...
@lcha, aslında onda da sorun yaşıyorum ben, facebook adresim ile en başından beri bağlı olmama rağmen, facebook arkadaşlarımdan hiçbiri eklenmedi (oynayan çok var, biliyorum) ben birkaçını manual ekledim ancak. kaldırdım tekrar kurdum vs değişmedi. neresinden tutsam elimde kalıyor :(


5tane elmasın olduğunda Meydan Okuyucu makinesinden kart al. Genelde oradaki kartlar işe yarar oluyor. Bende mesela günde +4 ve +3 can veren iki kart var, bir de günde +1 elmas veren kart var. Daha güzel kartlar da olabilir, bu kartları düşürmeye bak.


@Tutkun, meydan okuyucu hangisi ki? komple altın olan mı? yoksa altınlı siyahlı renkte olan en sondaki mi?


o değilde ekşi duyuru challenge mı yapsak acaba? triviacı kaynıyormuş burası


yapabiliriz evet :)


Kart al dediğinde makineler çıkıyor ya, işte onlardan en sağdaki zaten göreceksin o makineden bir kart almak 5 elmasa patlıyor.
