sb.

merkez kampüse girebilir miyiz, il dışından geliyorlar.


 

İÜ kendi öğrencisini bile almıyor yeri geliyor. Zor girersiniz bence.

Ahaha bana tik yok mu çok üzüldüm :(

an engineer

Neden kampuse gireceginiz onemli. Kaldi ki bi kac yil once baska kampusten ogrencileri bile almiyolardi. Mantikli bi aciklamaniz varsa olabilir. Ben avcilar kampuse ailemi sokmustum ama bi etkinligimiz vardi mesela. Bunun gibi.

rayde

Itfaiye kulesini gezecegiz diyebilirsiniz.

evrim halkasi

Ailem şehir dışından geldi, okuduğum yeri görmek istiyorlar, merak ediyorlar dersen alırlar bence. Ya da bir etkinlik bul, ona katılacağız de.

birşeylersoracağım

Rica ederseniz sokabilirler, ben bir kaç kere kardeşimi ve kuzenimi öyle sokmuştum. Ancak son zamanlarda biraz daha fazla güvenlik önlemi almaya başladılar o nedenle bilemiyorum. Ana kapıdakiler sokmazlarsa, esnaf hastanesi tarafındakilere de sorup şansınızı denersiniz, fikrimce sorun etmezler.

1a2b3c4d

yurtdisinda yasiyorum. 2 yaz once kiz arkadasimla (yabanci)gelmistim, kiz arkadasima mezun oldugum yeri gostermek istiyorum diyince izin vermislerdi.el yuz duzgun olduktan sonra sikinti yaratcaklarini sanmiyorum. 22-23 yasinda insanlar olarak gidilirse almazlar bence sadece. aileyi sokarlar

no christ requires

an engineer da doğru söylemiş. bize bile bazen sorun çıkardıkları oluyor. sadece işine gelenleri tikliyorsan, girebilirsin kanka sana ve ailene serbest.

ruhen hastayim ben

içeri girdik. tüm olay diyaloga hakim olup karşı tarafa bir şey söyletmemek.

chess.is.my.life

istanbul üniversitesinin güvenlikleri şu kolu çekerek oynanan makinalar var ya kumarhanelerde, onlar gibi. size jackpot denk gelmiş yani.
beni öğrenciyken salak saçma şeylerden kaç kez almadılar içeri bilmiyorum.

naberabi
1

mobil görünümden çık