Oncelikle ulkeye getirecegi avantajlarin ve dezavantajlarin farkindayim. Bunlardan bagimsiz olarak sinir kapilarinin turistlere acilip acilmayacagini soruyorum.

Ongorunuz nedir?
Ve kalkarsa dedikleri gibi bu yaz mi kalkar?

Tesekkurler

 

kalkmaz.

porn star

Kalkar. O kadar para yedirdiler uzuna e suriyelileride itelediler bize. S*kmeseler bari modundayız. Uzunun çevresi geniştir evropa da tanıdık manıdık sokar araya 3 5 bişey atar gerekirse ayarlar o işi merak etmeyin.

ötekitarafabiöğrenci

kalksa bile bazı şartları taşıyanlar serbest dolaşım hakkı kazanır.

cekilmis gayfe

kalkmaz.

Vize şartlarının içinde çok absürt şartlar var. Güney kıbrıs'ı tanıma, ülkedeki nehirlerin uluslararası bir komisyona devredilmesi vs. vs. Kısaca tam sömürge ol, öyle gel diyor avrupa. Bunlar yapılsa bile kalkmaz. Son anda yunanistan'ı veya güney kıbrıs'ı kötü çocuk yaparlar, taş koyar.

kartallar yuksek ucar

Kalkar da sirf vize serbestligi ugruna ulkeyi multeci cennetine cevirmek ne Kadar dogrudur bilemiyorum. Eger kalkmazsa turkiye anlasmayi tek tarafli fesh edecektir. Bunu goze alamaz ab.

fayfim

Kalkmayacak planlarınızı vizelerin kalkacağı üzerine kurmayın yani kuracaksanız da mutlaka alternatif planınız olsun.

Nox

Kalkmaz.

Avrupa o kadar salak değil. Ayrıca kalka kalka biz Türklere mi kalkacak bünyesinde doğu Avrupa'dan bir sürü göçmen çalıştırırken... Anlayan anladı ne dediğimi.

Son 2015 ve 2016 yılı terör olayları da bir faktör.

mza
1

mobil görünümden çık