Sb
Tesekkurler



 

hatir sikesi ve antifener

partizan

Altyapı eksikliği

cakabo

1-tesis kalitesizliği ve alt yapı yetersizliği.
2-şike
3-federasyon ve mhk içerisindeki dayı yeğen ilişkileri
4-beyaz futbol

golgi aygıtı

Tembellik Tembellik Tembellik
Batuhan Karadeniz turk futbolunun en önemli temsilcisidir.
Altyapılarda futbol egıtımının yanısıra ıs ahlakı dersıde verılmelıdır.

giggs

vizyon eksikliği

bartholomew87

siyasi bağlar, müdahaleler. bunlar temizlenip rantçılık, "camianın çocuğu"culuk ortadan kalktığı zaman gayet güzel yerlere geliriz - ki bu rezil halimiz bile iyi kötü dünyada adından söz ettiriyor. yani futbolumuz masa başında değil de sahada oynansa altyapımız da gelişir, tesisimiz de.

der meister

Tabii ki kara para aklamak adına transfer yapılması.

noluyo yaa

uzun vadeli planlar yok futbolda (maalesef her sporda) aslina bakilirsa diger branslarda ozellikle bireysellerde ister istemez sabirli olunmak zorunda.

futbol camiasinin anlamadigi tek sey de bu "Sabir" her takimin kimyasi ilk transfer edilenlerle veya ilk kurulan sene tutacak diye bir kaide yok. bir takima nasil bakiliyor bilmiyorum ama burada egolar, maddiyat, yonetici, antrenor on planda. simdi avrupa futbolunu hic karsilastirmiyorum bu yuzden. ilk sene herkes sampiyon olmak istiyor, ilk sene derken mesela 16-17 sezonu icin millet duzenli antrenman ve oyuncunun kadroya uyum saglamasi vs ile ugrasacagina olmadi mi hemen yenisini al olayina donuyor. sonra kasa para yok, antrenor yok vs. vs. son bes seneye bakin oynamayan oyuncular ile menajerler ne kadar para almis, gorun.

evimin paspasi

karaktersizlik. ama bu sadece futbolun degil turk insaninin bir problemi.

bunun sonuclari:

rusvet, torpil, hatir sikesi, disiplinsizlik...

bu ulkeden bundan fazlasi cikmaz zaten.

bohr atom modeli

takım yöneticilerinin sadece parası olduğu için yönetici seçilmesi. yöneticilikten anlamayan bir ton insan futbol kluplerinde kendini bi bok sanıp aptal saptal kararlar veriyorlar.

defansif orta saha
1

mobil görünümden çık