bugun samsung galaxy note3 telefonumu tamırciye goturdum 500 lirayı degistıreyım dedi adam. eskisi gibi olur mu performansı acaba, degistirmeye deger mı ?
sıfır telefonlar cok pahalı ikinci ellere guvenemiyorum, en mantıklısı ekranı degistirmek gibi geliyor. ne dersiniz ?
sıfır telefonlar cok pahalı ikinci ellere guvenemiyorum, en mantıklısı ekranı degistirmek gibi geliyor. ne dersiniz ?

500 lira cok pahali. Telefonun ikinci eli ne kadar ki zaten :(
Eskisi gibi olmaz degisince, daha hassas oluyorlar darbeye filan. Ekrani degistirip " telefonda hic sikinti yok" diyeni gormedim.illa problem cikiyor :(
fakyoras


Tamirciyi boşver. Yan sanayi takıyorlar parça alan bile var telefondan. En iyisi ver servise parasıyla yaptır en orijinal bence öyle.
1 hafta sonra camda sıkıntı olacak gidecen adama 100 lora daha isteecek telefonun anasını belleyecek vs. Sennlaranla servise git.
cahs

1