Bir vektör objeyle ungroup yapmadan gurup olarak ışık değerleriyle oynadığımda (Filters / Color / Lightness-Contrast) png çıktı alırken yaptığım değişiklik oluşturulan png imajda yok sayılıyor. Kullandığım vektörel grafiğin aydınlık değerini %50 indirmiş olmama rağmen orjinal haliyle png çıktı alınıyor. Çözümünü bilen var mı?




 

1. ihtimal: layer çalışıyorsan flatten yapman gerekebilir.
2. ihtimal: JPEG kaydedip denedin mi diyeceğim ama düşük bir ihtimal bu.

safepassage

Sanırım Inkscape kullanmıyorsun. Jpeg çıktı ve flatten özelliği mevcut değil fakat nasıl flatten yaparsınız sorusuna manuel olarak hepsini tek layer'da toplarsınız şeklinde bir cevap buldum. Sorun yine de devam etti... Yazdığını denerken sorunun save as ile png kaydı yaparken oluştuğunu fakat png export tool kullanıldığında (Shift+Ctrl+E) sorunsuz kaydettiğini farkettim. Yani sorun çözülmüş oldu. (Export tool'u kullanmayı daha önce de denedim fakat export tuşu çalışmıyor. Sanırım programın arayüzünde bug var. Bu sefer tuşu klavyeden enter ile bypass etmeyi başardım.) Anlayacağın yazdığını denerken çözülmüş oldu. İyiki cevaplamışsın teşekkürler.

neotunc

rica ederim de inkscape i sadece zorunda olduğum zamanlarda kullanıyorum. Eskiden çok kullanırdım. Neyse cevap olmuş sevindim :)

safepassage
1

mobil görünümden çık