[q]
(5) 

Amazon kindle

austenn #1060539
Iyi aksamlar herkese. Kindle almayi dusunuyorum bu ara. aslinda dil ogrenmek yabanci dilde e book okumak icin istiyorum daha cok. Siz kindle faydali buluyor musunuz? Bir de kindle'larin hafizasi maksimum 4 gb sanirim. Hafiza yeterli oluyor mu dokumanlar icin?




 

şu zamana dek aldığım en güzel şey olabilir kendisi, öyle deli seviyorum. hafızası yeter de artar bile.

devilred

4 gb kindle hafizasina basit hesapla 1000 kitap atarsin, her birini bir günde bitirsen 1000 gün yapar. yeterli geldi bana.

kindle teknolojinin en güzel ürünlerinden biridir. ben 6 senedir kullaniyorum. memnunum.

kurnaz

4 gb yetiyor çünkü mobi dosyaları 1 mb'den daha küçük. dil öğrenimi konusunda kindle harika. azıcık ingilizceniz varsa ücretsiz almanca, fransızca, rusça, italyanca... sözlükleri var. kelimenin üzerine uzun bastığınızda ne anlama geldiğini görüyorsunuz. sözlükler oldukça iyi. benim kullandığım ingilizce-ingilizce ve ingilizce-almanca oxford; almanca-almanca duden. bir de amazondan aldığınız ingilizce kitapların bir kısmında word wise özelliği var. kelimelerin anlamları üstlerinde yazıyor. metinleri okumayı kolaylaştırıyor.

ganbatte

yabancı dilde okumak için en iyi araçlardan biri kindle. sözlüğün de var, tek tıkla kelime karşılığını veriyor, mis gibi.

soso

hafıza çizgi romanla ilgilenmiyorsan yeterli. Amazondan alınan ortalama bir çizgi roman 200-300mblara çıkabiliyor.

rygard
1

mobil görünümden çık