Hisse senedi alim satimi icin hangi banka ya da araci kurumu kullaniyorsunuz, neden?

Yurtdisinda yasayanlar da alim satim yapabilir mi? Internet ustunden emir girilebiliyor diye biliyorum, ama gene de emin olmak adina sorayim, telefonla vb ugrasmadan direkt internetten al sat yapilabiliyor mu?


 

ben de cepteteb'te yatırım hesabı açtım onu kullanıyorum. internetten oluyor her şey. piyasa emri verirsen saniyesinde alıp satıyorsun hisseyi.

internet şubesine girebilmek için telefon numarana şifre gönderiyorlar yalnız, sırf o yüzden ben yurtdışındayken eski bir telefonda türkiye hattımı tutuyordum. ben türkiyedeyken hesabı açıp sonra 6 ay filan yurtdışında kullandım ama şu anda yurtdışındaysan hesap açamazsın büyük ihtimalle.

king lizard

iş bankasını kullanıyorum. cepanahtar ile telefon şifresiz girebiliyorsun sisteme. emir verirken ayrıca bir şifre sorma yok zaten.

fakyoras
1

mobil görünümden çık