Diş doktoruna gittim bir ağrı sebebiyle. Adam ağzıma baktı, ağrıyan yerin dışında boş dişim vardı oraya köprü yapalım dedi. Ben de köprünün sağlam dişin kesilmesi olduğunu bilmediğim için olur dedim. Sonra eve geldim internetten bazı videolara yorumlara baktım genelde sağlam dişin de oyulacağı için köprü yaptırmayın deniyor. Ayrıca implant varmış ama onu da şu an yaptıramam. Boş diş yeri biraz arkada. Orası boş kalsa ne olur? Köprü diş ile ilgili bir animasyon izledim diğer dişleri de bozuyor gibi bir yerden sonra. Çok kararsız kaldım.




 

yandaki dişler kapatmak için boşluğa eğiliyormuş zamanla.

g7mor

Eger bosluk alttaysa, ustteki dis de zamanla asagi duser.

yuzır

Diş üst kısımda ama köprü pek önerilmiyor gibi. İmplant ta sıkıntılı işmiş. Benim diş etleri çok zayıf. Boş kalsa zararı daha mı çok olur acaba diye düşünüyorum.

desktopu

Boş kalması daha zararlı. İmplant yaptırmak istemiyorsanız köprü yaptırmanızı öneririm.

tiksinmedenuyanmak

İmplant hiç sıkıntılı değil ya. Bir gün gidiyorsun 3-4 saatte orayı oyup bir şey takıyor, o gün ve ertesi gün dinleniyorsun. Sonra bir iki ay sonra dişi takıyor. Tek olay ücreti daha fazla.

noluyo yaa

@noluyo yaa diş etleri hassas olduğunda sıkıntı çıkarabilirmiş implant. Bir de ücret faktörü eklenince o ihtimal uzak kalıyor.

desktopu
1

mobil görünümden çık