Purinol adlı ilacı yarın alacağım çünkü geçtiğimiz sistitler de tek o işe yaradı. Önerebileceğiniz başka bir şey var mı ilaçsız tedavi ya da ilaç. yarına kadar böyle idare etmeme yardımcı olması lazım, çünkü direnmek çok zor.




 

bol su. iç iç işe.

rayde

ada çayı.

red g

DOKTOR DEGILIM. Bana Purinol iyi gelmemisti. Monurol vermisti doktor, gece yatmadan iciliyor, sabaha bir sey kalmiyor. Ama sonrasinda ishal yapiyor. O da herkese iyi gelmiyormus yalniz. Yakinlarinizda bir doktor varsa ona, yoksa eczaciya Monurol'u sorabilirsiniz, onerirse icin. Recetesiz satiliyor.

evrim halkasi

maydonoz ve adaçayı kaynatıp içebilirsiniz. kasıklarınızı ve ayaklarınızı sıcak tutmak da iyi geliyor. sıcak su torbası kullanılabilir. bir de ılık adaçayıyla taharet :)

avonkatalogu

Kızılcık meyvesi, meyvesuyu ya da kızılcık (cranberry) hapı bulabilirseniz en çok o yardımcı oluyor. Peyman Bahçeden'in kuru kızılcığı var, o da işe yarayabilr.

aychovsky

piyeloseptyl çok iyi geliyor

bennerdenbileyim

Merhabalar,

Yaban Mersini iyi gelir.
Diğer alternatif tıp yöntemleri arasında da (bkz: çoban çantası), (bkz: aslan pençesi), (bkz: civan perçemi) bunları araştırın. Bu üçünü karıştırıp demleme metoduyla kullanabilirsiniz. (bkz: Piyeloseptyl) bu da ilaç ama yan etkileri olabilir bünyede.

Kahveden, alkolden uzak durun, bol su için. sancı zamanı sıcak su torbası yapın.

en önemlisi de belirtileri farkettiğiniz vakit bu kürleri uygulamalısınız. geç etki ediyor çünkü.

i need dolar
1

mobil görünümden çık