[film]
(6) 

Alman dizileri?

rivulet #1057109
Unsere Mütter Unsere Vater dışında böyle güzel Alman dizileri var mıdır? Savaş, aksiyon gibi değil de modern komedi, dram vs.? Amacım biraz günlük hayatlarını görmek, şu anki espri anlayışlarını, kültürlerini falan anlamak.




 

En unlu, herkesin sevdigi ve onerdigi dizileri Tatort sanirim. Isteklerinize pek uymuyor ama cok da uzak degil bence, bilmiyorsaniz diye, yine de onereyim dedim.

yuzır

Dizi degil de canlandirmalar var. google da vedachtsfälle, betrugsfälle falan diye aratinca videolar cikiyor. Günlük hayattan ilginc olaylari canlandiriyorlar. Ben almanlarin tepkilerini yasam tarzlarini, kültürlerini falan görmustum biraz bu programlarda. Bunlar almanyanin gündüz kusagi programlari. Bence biraz da halki egitme amacli, su durumda soyle davranilmali gibi gibi. Cok önem veriyorlar günlük davranislarda bile standardizasyona.

kucukharfler

Kısa bir sezon yayınlanmış olan "Morgen hör' ich auf" var, sevmiştim ben. Almanya'nın Breaking Bad'i olarak da anılıyor.

xef6

xef6 trailer'ı güzel görünüyor ama almançça :( ingilizce altyazılı versiyonunu nerede bulabileceğimi biliyor musun?

rivulet

suralarda bir seyler olmali: kinox.to

almanlar, alm. altyaziyla amerikan dizisi izliyor genellikle.

ubi dubium ibi libertas

der tatortreiniger
geçen gün açtığım bir duyuruda bu dizinin ismi verilmişti. henüz izlemeye başlamadım gerçi.
www.eksiduyuru.com

soso
1

mobil görünümden çık