Özellikle Kadıköy ve Üsküdar civarından minibüs, dolmuş vs. var mıdır?




 

olmaz mı? bütün beykoz otobüsleri gider. üsküdar beykoz sarı minibüsleri de gider. merkez durakta inin. içeri doğru yürüyeceksiniz beş dakika.

dehri

avrupa yakasından geçecekseniz yeniköy'den motor kalkar oraya. keyifli keyifli.

dehri

bu "üsküdar beykoz sarı minibüsleri" kadıköy rıhtımda seyhan müziğin, yazıcıoğlu'nun önünden kalkan sarı dolmuşlar mı? yoksa üsküdar'dan mı kalkıyor bunlar?

strateji

üsküdardan kalkar. şöföre sorarsan o seni indirir. ben gitmiştim 2 sene önce ama hatırlayamıyorum :) sözlükte entry si var. o yazar arkadaşa mesaj atmıştım tarif etmişti sağolsun.

"oncesmelerin arkasindan sahinkayaya cikan yoku$un ba$inda, yolun catalla$tigi yerde, sagdan elmaliya giden cadde secilir ve 100 m yurunurse, sagdaki beykoz ilce jandarma komutanligi ve kiz meslek lisesi binalarindan hemen sonra kar$iniza cikacak olan askerlik $ubesi. "
(bkz: #10136500)


minibusle oncesmeler dediği yerde inip yukarı dogru gidiyosun işte. kolay aslında. yolda bi-iki kişiye sorarak bulabilirsin. ben öyle yapmıştım.

quadropol
1

mobil görünümden çık