[q]
(3) 

Tenis raketi seçimi

filipis #1056207
tenis kursuna yeni başlayanlar için

- 80-120 tl arası ücreti olan
- wilson babolat veya head markaları (wilson tercih sebebi)
- sanmıyorum ama tek parça gövdeli titanyum gibi özelliklerin en az biriyle güçlendirilmiş parasına göre iyi - fiyat/performans oranı ile iyi bir seçime sahip
- yetişkin raketi

bakıyorum. bunun için marka ve model önerilerinizi almak istiyorum.

yer: istanbul

 

ben de sizin sorunun ucuna takilayim, bir de kondusyon onemli herhalde. eskiden duzenli olarak oynuyordum, uzun yillar sonra bu aralar insallah geri donus yapacagim ve kas kutlem azaldi ve yaslandim, simdi daha hafif bir raket benim icin uygun olur diye dusunuyorum, fakat hangi markada hangi model var simdilerde onu bile bilmiyorum.

mavicorap

once marka sorusu

wilson

head

babolat

macgregor

gamma

prince

ben decathlon'dan yuz kusura artengo'nun iyi bir raketini almistim bir de yanina titresim emici. baya saglamdi.

evimin paspasi

eğer yeni başlıyorsanız bence 50 lira bandında biraz daha ucuz yollu bir şeyler bakın. biz ilk raket almaya gittiğimizde satıcının bize tavsiyesi, şaşırtıcı ama gerçek bu oldu. ve bizde ona uyduk. birkaç ay içinde raketlerin, onunda dediği gibi anasını ağlatmıştık. şu an neden o kadar hasar görmüşlerdi tam hatırlamıyorum ama sağa sola, hatta yere dahil çok çarpıyorduk, bu arada laf aramızda sinirlenince raket fırlatmak acayip deşarj edici ben bazen kendimi tutamıyordum o sinirle, her neyse, iyi bir tavsiye olduğu bir gerçekti. daha sonra yüksek fiyatlı bir şeyler aldık, ama onlar bile birkaç yıl içinde bayağı bir eskiyor devamlı oynarsanız şayet. hatta marka şuydu şimdi hatırladım, 60 küsür olmuş raketler ama olsun daha ucuzu zor herhalde:

www.selex.com.tr

bosver nicki
1

mobil görünümden çık