Arkadaslar bildiginiz uzere guney amerika ulkeleri oldukca ucuz ve guzel olmalarina ragmen ucak biletleri gidis donus en asagi 3500~4000 lira civarinda. Bu ulkeleri gezip gormeyi cok isteyen fakat bu kadar butcesi olmayan birisine ulasimla ilgili onerilerde bulunabilir misiniz? ( cok bilinmedik bir havayolu sirketi belki ya da gemide calisarak gecme ya da baska seyler ))
Daha oncesinde bu farkli yollardan birini denemis birileri varsa ve bi kac tavsiyede bulunsa super olur



 

Arjantine 3-4 kere gittim geldim, hep THY ile gittim geldim, pahalı evet haklısın uçuşlar.
Skyscanner gibi sitelerde, genellikle o ülkeleri sömürge olarak kullanan ülkelerin (ispanya - portekiz) havayollarının ucuz uçakları oluyor, ama THY ile 18-19 saatte gittiğin yolu, aktarmalar, dur kalklar dahil 35-40 saatte gidiyorsun, değer mi değmez mi düşünmek gerekiyor tabii.

Corc

cok bilinmedik bir havayolu sirketi diye bir sey yok. netten satis yapmayan havalimani sirketi oldugunu sanmiyorum artik bu cagda.
farkli yol yok baba. cruise gemilerinde garsonluk yapsan oraya gittiginde yine gezemeyeceksin. gemi adami olsan bildigin agir iscilik yapabilir misin ki? ki yine gezip ggezemeyecegin malum.

baldur2

Avrupa ulkelerinden kolombiyaya thy ile 379€ya bilet aldi arkadasim. Mesela ucuza avrupaya cikip sonra istanbul aktarmali thy ile ucabilirsin.

Donus icinse aktarmani 1-2 gunluk alirsin ;(cok noktali ucus) oyle olunca bavulunu da alirsin. Ikinci ayagi avrupaya geri ucmazsin.

kuehles blondes

Italyan hava yolu ile 19 saat suren bir yolculukla buenos aires e ucabilirsin, cok arastirmistim gecen aylarda. Gidis donus 2800 civari idi. Bu fiyatin altina gitmen cok zor,

monicapp

tesekkurler arkadaslar verdiginiz bilgiler icin bu arada kuehles blondes arkadas arkadasin nereden almisti kolombiyaya bileti

whoshothesheriff

Brukselden aldi o.
Sen de deneme yanilma yontemiyle "gizli pencere"de arayabilirsin.

kuehles blondes
1

mobil görünümden çık