
hani tiksinç olmsın da çikolatalı puding gibi değil, bayağı siyaha yakın oluyor genelde mide kanamasında. Yine de doktora gidin tabii.


litvanyaya nasıl gittin ki sen, oraya giderken vize vs sağlık sigortası yapılmıyor mu? iç kanama bence yeterince acil bi durum..


Aynen doktora gitme anneni dinle. Varsa isirganotu ebegumeci ve maydanoz kaynatıp yanaklarina sür üstüne de 1.25 bardak rakı iç hiçbir şeyin kalmaz.
Doktora git!


googlea melena yazin, cikan resimlerle kendinizdekini karsilastirin.


Fayfim +1
2 yıl önce ben de yaşadım bunu. 2 gün öncesinden bağırsaklarda anormallik farketmiştim ama ishal sandım kendimi 2 gün sonra gece yarısı ağızdan ve makattan aynı şey gelince farkettik. sonu ölümcül olabilir ki benim ki de öyleydi.


ayrıca ne demek ne diyeceğim? Şüpheleniyorum diyeceksin. Ben bir gece İstanbul un göbeğinde gece yarısı ambulansı aramıştım. Alkol aldım kusmam var. Daha önce mide kanaması hikayem de var gelin beni alın diye. Şıp diye gelip almışlardı. Zehirlenmiştim tabii...
O yüzden ne diyecem diye düşünülmez sağlık işlerinde. Adamlar pipim küçük, götümde meme var diye bile gidiyorken...


@kovacic annem zaten doktora git diyor kadının işi olmaz öyle şeylerle.
şu an ikinci kakamı da yaptım mesela normaldi. sanırım öyle bir şey olsa devam ederdi?
@masa penisi iç kanama geçirsem bence lalala diye gezemezdim
yediğim bir şey dokunmuş olabilir bence et vs yedim zehirlenme gibi değil tabi ama dokunmuş olabilir+ ayaklarım sürekli buz gibi ayaklarımı da üşütmüş olabilirim+regldim hepsi birbirine karıştı bence.
kakamın rengini gördükten sonra rahatladım. bu geceyi kötü geçirirsem gideceğim


regl'den de oluyor o renk değişmesi. bence telaşa gerek yok.


hemoroid sıkıntısı yaşadım demişsiniz. hemoroid iç kısımda da olabiliyor, kanama yapabiliyor. yani mide kanaması değil de kalın bağırsaktan olabilir. ve herkesin dediğini tekrarlayayım. üç beş gün içinde dönemeyecekseniz doktora gidin.
