İki gün önce böyle bir olay başıma geldi ama partnerim iki hafta önce ertesi gün hapı kullandığı için bir kez daha hap almak istemedi, bir şey olmaz diyerek geçiştirdi olayı.

Dünyanın en şanslı adamı da olsam böyle bir konuyu şansa bırakmak beni her geçen gün daha da geriyor. Ertesi gün hapı almasına ikna etmek dışında çözüm var mıdır? Ne yapmalı?


 

birşey olmaz diyorsa vardır bi bildiği diye tahmin ediyorum. demek ki risk düşük ki, kısa vadede ikinci kez kullanmaktansa boşvermeyi tercih etti.
ancak hala ikna etme ihtimalin varsa elini çabuk tut, ilişki saatinden uzaklaştıkça hapın etkinliği azalıyor.

manuel mandalina

Ertesi gün hapı kadının tüm hormon dengesini bozar yılda 2 kere bile fazlayken 2 hafta arayla tekrar içilmez kadını zorlama ikna etmeye çalışma oyuncak değil bu işler dikkatli olun.

apartman teyze

Eğer mental bi rahatsızlığı yok ve senden çocuk istemiyorsa bir bildiği vardır sonuçta çocuğu 9 ay taşıyacak olan o senden daha dikkatli davranması gerekir.

Mcfly

kız tarafı ayva yesin hocam. aşırı değil ama biraz yesin yani. ayva iyidir çocuk güzel olur.

Alt4y

dert etme, kafaya da takma. burada her gün böyle başlık açılır, hiç de bir şey olduğu görülmemiştir. en azından ben görmedim.

mermize

iki hafta arayla ertesi günü hapı kullanılmaz o yüzden istememiştir.
risk var hala ve sırt pırt kızın içine boşalıp ertesi günü hapı da kullanılmaz. sonuçta hormonları siken bir ilaç

fasulyek
1

mobil görünümden çık