hani internet baglantisina cift tiklayip status ekranini acariz ya. simdi benim pc yeni bir rekora kostugu icin bu status ekraninin screenshot'ini almak istiyorum lakin cift tik, sag tik status, network baglantilarindan cift tik, statuse, propertiese tikliyorum falan o ekrani bir turlu goremiyorum. birkac saat icinde 1 haftadir baglanmis olacak. kac saat bagli oldugunu baska nasil gorebilirim ya da orayi nasil acabilirim?




 

ethernet ile baglaniyorsaniz: masaustu ag baglantilarim sag klik ozellikler, acilan pencerede yerel ag baglantiniz uzerine sol cift klik. acildiginda genel sekmesinde ust tarafta yazicak

notorious

o kadar abartma bence daha süreyi görebiliyorsan yeterince uzun değildir. ben öyle uzun bağlı kalıyordum ki windows süreyi düzgün göstermiyordu (başına gelenler olmuştur). hatta 1 haftayı falan da düzügn göstermiyordu sanki? neyse 2000 yılında bir ölçüttü belki ama artık takan kalmadı pek. ayrıca ethernet üsütnden bağlıysan modemin üstünde bağlantı süresi yazıyor olabilir. herkesin modemi o tip ya belki öyle daha kesin bilgi alıtrsın. yok usb modem var bende diyorsan bilemeyeceğim ;) şaka şaka biliyorum onu da modemin connection logları tutuluyorsa oradan görebilirsin. dialup için otomatik log alıyordu bende ama default ayar mıydı hatırlayamadım.

ozdek

bizim okulda server'lar ayda bir kapanip aciliyor. o da program vs. kurulursa oyle.

sourlemonade

bi de bu olay bana seyi hatirlatti, eskiden dial up zamanlari idle yapmaya kasardik irc serverlarinda. bazi ibneler vardi bnc falan acip 10 gunluk idleler yapardi, bole catlardik hasetimizden. simdi modeme giriyorum bazen port falan yonlendirmek icin bakiyorum bin kusur saat olmus baglanti suresi, aklima geliyor yâd ediyorum. modemin arayuzunden de gorulebilir demek istiyorum.

notorious
1

mobil görünümden çık