kolay çözülen bir insan olmak iyi bir şey değildir heralde çoğunuza göre. ama hayatta net olmakta lazım diye düşünüyorum bu. Nasıl olucaz şöyle aklı başında biri :)




 

insanlara faydalı olmak ve her kim olursa olsun kalp kırmamakla işe başlanıp psikoloji ve maneviyat üzerine kitaplar okunup gercek hayatta tatbik etmekle işe başlanabilir.

1adam

aklı başında birini aç biraz. net insan olacaksın desek konuşup kendi kendini yakıyor derler, net olmayacaksın karışık olacaksın desek bunun sözüne güven olmaz ne dediğini ne istediğini bilmiyor derler. hep bir şey derler. ben çoğu zaman orta yolcuyumdur.

freetakilir

bu tarz derin düşüncelerin, sözler olaylar altında derin manalar aramaların falan hep iq düşüklüğünden olduğuyla alakalı bir makale okumuştum. Beyin egzersizleri deneyebilirsin belki.

zimbirik

Derin biraz olmadı ucu açık oldu da kolay çözülmeyen merak edilen insan diyelim.

ramazanali

benim yazdigimi kabul etmediysen tersini yap. o zaman derin olursun.

ben iyilik, güzellikten bahsediyorum ama tik vermek zor geliyor sanirim.
doğrulardan mı korkuyoruz nedir?

1adam

ne kadar derinleşirsen o kadar boğulursun......

(sığ derinliğe örnek bir cümle)

anonymice

1adam +1 bu arada :)

freetakilir

oynayarak sadece gerizekalilari kandirabilirsiniz. e, bunu isteyen biri zaten pek akilli degildir. kendinizi kandirin, kafi.

e haliyle

arkadaşlar soruyu pek açık soramadım belki de bu kadar sen gerizekalısına getirmeye ya da ne bileyim bu kadar yıkıcı konuşmaya gerek var mı ? Bazıları burada egolarını tatmin ediyor gibi geliyor bazen. Soru açık değil de geç ya da yardımcı olmak isterdim ama soruyu anlamadım de yani.
@1adam telefondan girdiğim için gözümden kaçmış

ramazanali
1

mobil görünümden çık