Kızlarda genel olarak gözlemlediğim, verdiklere sözlere sadık kalmıyorlar, şu gün şu saatte bir şey yapacağız diye sözleşiyoruz, sonra hep son anlarda işleri çıkıyor ya da o saat geldiğinde tık yok, ben ne oldu şunu yapacaktık dediğim, bahane veritabanlarından bir bahane çekip bana sunuyorlar, hiç daha önce haber verme yok, verdikleri sözlere benim kadar özen göstermiyorlar. bunu birden çok fazla kız arkadaşımda gözlemledim, erkek arkadaşlarda böyle bir durum nadiren gerçekleşiyor, olsa bile cidden bir nedeni oluyor.

Soruma gelirsek,
1)şimdi bir söz verilince çok ekstrem durumlar olmadığı sürece yapmak gerekmez mi?
2)kızlar kendilerini daha tölere edilebilir mi görüyorlar yoksa benim iyi niyetli tavırlarım mı bana böyle davranılmasına neden oluyor?
3)Böyle söz tutmama vakası yaşandığında sert bir tepki mi vermek gerek ya da tekrarlanmaması için nasıl bir üslupta davranmak gerek?

 

Makul bir açıklaması yoksa kadın erkek farketmez iletişimi kesmelisin. Kadınlar erkek tarafında oluşturdukları beklentiler dolayısıyla daha fazla tolere edildikleri ve erkeklerden daha fazla opsiyona sahip olduklarından daha gevşekler. İstisnalar var tabi. Tahammül göstermedikçe zamanla o tipte kadınların sayısı da artar çevrende.

arnold schwarzeneger

böyle yapan insanlarla arana mesafe koymalı, teşrik-i mesaiyi azaltmalısın.

fever

1- yapmak gerekir
2- bir fikrim yok.
3- erkek kadın farketmez, iki kere şans veriyorum genelde insanlara, iki kere bu tür olay yaşandıktan sonra kılımı kıpırdatmam :) "sen de artık herkes gibisin" statüsüne ulaşırlar. bu sefer onlar uğraşsın benimle görüşmeye :)

fakyoras

Tacizler, tecavüzler, kadına şiddet, kısıtlamalar ve bunların alt ve üst gruplarını çıkarırsak ortalama bir kadının çevresinde 5271526 adet aç adam bulunuyor. Bunlar da belki benimle yatar ya da belki benim sevgilim olur gibi sebeplerden normalde yapmayacaklarını yapıyorlar, çevrelerinde pervane oluyorlar, her hareketlerini tolere ediyorlar.

E kadınlarda da suç yok. Aynı bizim anneler tarafından şımartılmamız sonucunda ilişkilerde(özellikle evlilik) beklentilerimizin değişmesi gibi, kadınlarda insan ilişkilerinde bakış ve beklenti değişiyor.

O centilmenlik adı altında hizmet bekleyen, merhaba dediğinizde sizi yoksayan ya d gömen kadınlar hep bu yaklaşımdaki açların sonucu. Bu modda olmayanlar bile kendilerinin daha çok tolere edilebilir olması gerektiğini bilinçli ya da bilinçaltı bir şekilde doğru sayıp rahatça devam ediyor dediğin gibi söz bozmaya.

Şimdi kendine sor. Bir kadın verdiği sözü bozunca verdiğin tepki ile erkek aynı şeyi yaptığında verdiğin tepki ve sonrası aynı mı? Değilse üzgünüm. Ne ekersen onu biçersin.

nawar

1) Karşımdaki insana karşı güvensizlik hissetmeye başladıysam ekiyorum.
2) Ben öyle düşünmüyorum şöyle bir şey var kızlar birbirlerine de çok yapıyor bunu. Kalabalık ve çok yakın bir kız arkadaş grubum var buluşma ayarlıyoruz herkesin birden bir şeyi çıkıyor buluşma iptal oluyor ya da iki kişi buluşuyoruz.
3) Bunu bilemedim kişiye bağlı tamamen. Sert tepkiyle ben daha çok uzaklaşırdım. Güven veren bir dediği diğer dediğini tutan mantıklı birisiyse ben bir yere götürür telafi etmeye çalışırım.

Ay ne acınız varmış hangi kızlara yazıyor bu aç adamlar liseden ortaokuldan üniden bir kaç farklı yakın kız grubum var kimseye de kimse yazmıyor yav yok yedeklemeymiş yok yakışıklılara öncelik veriyorlarmış.Hepimiz çok çirkiniz ondan denk gelmiyor heralde.

jazzabel
1

mobil görünümden çık