hemen geçmişini detaylandırmadan anlatıyorum derdimi;
geçen senelerde yaşadığım acılı bir peşinden koşma serüveninden sonra reddedildiğim kız ile ilgili dava.üzerinden epey zaman geçmişti unutmuştum, kız mız aramaz soğumuştum olaylardan.gün boyu vardı içimde bir daraltı varmış hikmeti demek ki.

ortak arkadaşlarımızdan biri dün bu saatlerde yeni fotolar yüklemiş facebooka.anasayfada küçük haliyle gördüm ilk.sonra fotoğraftaki kız dikkatimi çekti.ne güzelmiş kim acaba, sorsam mı kine ayıp olur mu önceki vakanın üstüne diye düşünürken, fotoğrafı açtığımda ne göreyim bu beni derinden yaralayan o kız.o an içim bir tuhaf oldu, resmen nefesim kesildi, kalbim sıkıştı.

soruma gelirsek ben bu kızı görmeye dayanamıyorum hala, her nekadar içimde ona karşı bir şey, bir umut, bir istek bulunmamasına rağmen olmuyor işte kimyamı bozuyor benim.

sorunumun açıklamasını yapacak, bana tavsiyede bulunabilecek biri var mı?gece gece girdim yine yok yere depresyona...

 

bazen hayal gerçekten iyidir. :)

kediebesi

ne demiş Orhan Veli: Düşünme, arzu et sade! Bak, böcekler de öyle yapıyor.

boozedin

tipinden hoşlanıyorsun onun , yada beğenme diyeyim . bende eski aşkımı görünce nefesim kesiliyor ama aşık değilim buna eminim

dieselsingle2

şu söyleyeceğime şimdi inanmayacaksın: "geçecek".
bir süre sonra bu sözü hatırlayıp "hani geçecekti?" diyeceksin.

geçtiğinde bu söylediğimi hatırlayacaksın.

ibrahim tatlıses'den geliyor: aaa-şık-sın dıbıbı bıbıbım.

aksasu

uzun zamandır kafamda onu öldürmeye çalışıyorum, sanki hiç varolmamış gibi hissetmeye çalışıyorum.onu hatırlatacak birşiy bırakmadım neredeyse çevremde ama bi türlü peşimi bırakmıyor.durduk yere sokaktaki kızlarda gözlerini, dudaklarını, saçının rengini, şeklini görüyorum seçiyorum.

geçeceğini biliyorum, o yolda da ilerlediğimi düşünüyorum ama keşke daha sancısız olsa...

das sigma

sancılı oluyor ne yazıkki .. 2 ay belki de

dieselsingle2

ne iki ayı. şunun haline baksana. en az bir yıl.

sancıya candan erçetin iyi gelebilir.

romantik komedi tarzı filmler izlenebilir. aşk tarifi mi, aşk pastası mı ne? katrina zeta cons yemek pişiriyor falan hani. hah o güzel. ağla açılırsın. hayat iyiyle kötüyle, neşeyle kederle var. biliyorum, anladım: için çok acıyor. olaya iyi yönünden bak, ömrün boyunca bir daha asla öyle bir acı çekmeyeceksin.

aksasu

yorum ve önerilerini esirgemeyen hepinize çok teşekkürler, sancısız mutlu günler dilerim.

das sigma

Aynı durumu ben de yaşamıştım, başkasıyla çıkınca koy g... rahvan gitsin diyosn.

vurursa gol olur

çivi çiviyi söker içinden gelmese de başkasıyla beraber olacaksın bir yada iki derken geçiveriyor yoksa aylarca sürüyor bu pathetic durum :) benim başımada geldi zamanında kaç kere hemde böyle yaptım ve kızı gördügümde de umursamadım ikinci yada üçüncü kızda geçti.tabi bu beraber olma olayı sadece haftalık takılmalar olucak :)ayrıca kendini o kızdan üstün düşün dostum ben ondan iyisini de bulurum ondan iyisine layıgım diceksin :)

quaresma8
1

mobil görünümden çık