işyerinde aylardır sorun çıkaran ağzı bozuk sürekli atarlanan bi tip var.şeflerin yönetimin de haberi var.en son dün baya bi tartışma sonrası üzerime yürüdü bağrışma falan ama orda kaldı çünkü karşılık vermedim.anında şefin yanına gittim
oda elemana bi dolu laf saydı bağırdı falan ama okadar sadece uyardı durdu.

elemanın tavırlarında zerre değişiklik olmayacak eminim.şimdi ortada küfür yada direkt kavga olmadığı için herhangi bir yaptırım olmadı sadece çalışma yerini değiştiler.

bu durumda çalıştığımız yer olan havaalanında polise tekrarlanması halinde nasıl başvurabilirim.ne demem gerek.üzerime yürüdü desem bu polis için bir müdahele sebebimidir.polise gitme sebebim eğer üzerinde yasal kovuşturma olursa zaten havaalanında çalışamaz tüm çalışanlar olarak kurtulmuş oluruz.

nedir fikirleriniz

 

Bence psikolog-psikiyatriye gidip stres altındayım diye rapor alıp bunu şirkete tebliğ etmek işe yarayabilir.
sadece fikir.

s man chen

(her ihtimale karşı)
onunla, senin gibi gerilim anını yaşayanlar olabildiğince güvenlik kameraları önünde bulunsun. bakarsın belki ilk yanlışı o yapar.

1adam

Bizim şirkette de böyle şizofrenik bir tip vardı. Kimseye rahat vermiyordu. Baya uğraştık, sonunda gitti. Sabrınızı koruyun

geçerkenugradım

ben guvenliginizi saglama alin derim. madem normal degil, dikkat edin, bulasmayin.

la traviata

aynen kesinlikle psikologa git rapor al bu konu ile ilgili elinde bulunsun.
bir daha sana gelirse ve calismanı engellerse dava acabilirsin.
firma da uc bucuk atar.

kingcyrax

başından geçeni ne eksik ne de fazla anlat işte polise. havaalanı olduğu için sallamamazlık etmezler üst güvenlik noktasın olduğundan. öte yandan ince eleyip sık doku derim. sosyal hayatında başına bela olmasın herif.

KidLazer

bence de bulaşma. madem yeri de değiştirildi boşver. belaya bulaşma.

kakao

Aynı durum başıma gelse ve önceliğim karşıdaki kişinin ortamdan uzaklaştırılması olsaydı tahrik eder(ve bunu yaparken asla delil bırakmaz) ve kameraların görebileceği bir alanda bana fiziksel şiddet uygulamasını sağlar ve gülerek çufçuflamasını izlerdim. Bu senaryoda mevzunun ahlaki, vicdani tarafı, koşullar ve riskleri göz ardı edilmiş, sadece stratejik doğru üzerinden değerlendirilmiştir.

rygard
1

mobil görünümden çık