Faks mı kaldı Allasen diyeceksiniz ancak çoğu banka hala talimatları faksla istiyor. PCI portlu modemim vardı ancak tabi milattan önce olduğu için sürücüleri xp de kalmış. Haliyle Windows 10 da çalışmıyor. İnternetten baktım usb modemler çıkmış ancak emin olamadım. Windows 10 x64 de faks alıp veren var mı? Bu iş için hangi donanımı kullanıyorsunuz, marka model belirtebilir misiniz?




 

(bkz: hellofax) kullanmadım ama sözlükte övüyorlar.

inheritance

+1inheritance. sayende öğrenmiş oldum süper olaymış. sadece fax gönderiyorsan ve günde 5 adet yetiyorsa beleş. ama aynı zamanda fax almakta istiyorsan aylık 10 dolar pahalıymış.

rockinside

hellofax'ı defalarca kullandım, faks göndermek için birebir ama sanırım sizin istediğiniz bir faks numaram olsun onun üzerinden faks alıp göndereyim ?

fakyoras

yok aslında telefon hattımıza bağlı bir santralimiz var. faks olarak kullandığımız bir 3in1 cihaz da var. santral faks sinyali alınca otomatik olarak faksa yönlendiriyor. (yani tek bir telefon hattımız var) ancak o içeride çalışması lazım ve sıkıntılı bir cihaz. yazılımı bir acayip bilgisayardan alıp göndermesini çözemedik filan. o nedenle bir pci-ex kart ya da usb cihaz sormuştum. hellofax ı inceleyeceğim.

o kadar da degil aga
1

mobil görünümden çık