başka bir marka kullanan niye göremiyoruz? ne yani normal PC'lerde olmuyor mu bu müzik yapma işi? sadece kullanması kolay diye mi? ekstradan ne avantajı var ki?




 

Hepsiyle olur niye olmasın. Neticede müzik işini kullandığın alet değil program yapıyor. Bunların olayı biraz artislik. Yani Mac dururken neden Acer kullansınlar. Ya da Casper.

angelus

çünki parabok.

anonymice

Mac'in ses paketlerini işlemesi ile Windows PC'lerin işlemesi farklı. Yanlış hatırlamıyorsam latency ile alakalı bir durum var idi.

asio vs core audio diye aratırsan daha derin bilgi bulabilirsin.

roket adam

aynı programları kaldırmayan iki farklı işletim sistemi yüklü bilgisayar varsa, birinin sistemi daha düşük demektir. windows ya da başka işletim sistemine bok atmak için apple'cılar "apple değilse hemen çöküyor yeaa" diyorlar. Ben oldum olası hep iyi sistemli windows bilgisayarlar kullandım, autocad photoshop illustrator açıkken oyun bile açtığım oldu, daha ne kadar kasmak gerekiyor acaba? Render alacak halimiz de yok ki müzik prodüksiyonunda. Arkadaşlarım kullanıyor ve o kadar sistemi kastıran bir özelliği olduğunu görmedim bu programların.

edit: bak @roket adam ın dediği gibiyse o zaman fark olabilir işte. orasını bilmem, araştırmak lazım.

safepassage

şu sayfada bayağı açıklama yapmışlar. hepinize teşekkür ediyorum, @roket adam, sana da ayrıca.

www.reddit.com

loveinaflipbook

Çünkü virüs girdi, sürücüsü yokmuş, program çöktü bilmemne derdi yok. İşini yapman için zaman kalıyor. Defrag, optimizasyon bilmemne gibi olayları da yok.

Sahnede dört yıl kadar windows makinası kullandım çektiğim çileyi ben bilirim. Mac'e geçince olayım şu oldu "tak. çalışır."

alperz
1

mobil görünümden çık