Daha çok işe giderken evden hazırlayacağım kahve, çay, salep, sıcak çikolata, portakal suyu vs.. gibi içecekleri muhafaza edebileceğim, toplu taşımada vs.. az az yudumlayabileceğim bir termosumsu bir şey arıyorum. Ama böyle çok byük bir şey değil. 300-400 ml gibi. Ne gibi bir şey alabilirim? Kapaklı/kapaksız vb.. model önerisi gibi bir şeyler söyleyebilirseniz, süper olur. Nerelerden alabilirim bir de?




 

genelde yarım litreden başlayan termoslar var. hepsiburada'da güzel modeller görmüşüm. 300 mL zor biraz.

himmet dayi

Bugün migrosta nescafe gold alana termos hediye vardı. Çok güzeldi bence siyah senin istediğin büyüklükte. Git bir bak istersen.

winston insani

migros'taki termos şu: store.donanimhaber.com

i.imgur.com

baya güzel. kırmızısı da olmalı.

himmet dayi

Ben de bugun 200 gr. Nescafe classic alana o dediginden hediye olayini gordum de aldim, 17 liraydi. 300-350 ml oldugunu dusunuyorum alinabilir bence.

signore

Migrostaki termos için çok kalitesiz olduğunu söylemişler 20₺ boşa vermektense kaliteli bir şey alıp yıllarca kullanmayı tercih ederim... Ayrıca d&rdaki termosları önermişler internette ben kullanmadım ama fiyat olarak biraz tuzlu ama kaliteli demişler.

powerpufgirl

migrostakini alma ters cevirince calkalayinca patliyor

partizan

Çalkalanınca vs.. sızdırmasın istiyorum. O konu önemli çünkü. Bir de terleme yapmaz ise, çok şükela olur.

Efiloğlu

sizdirma vs istemiyorsaniz kesinlikle starbucks. 2006 senesinde aldigim tumbler hala tas gibi.

mushtopus

Mighty mug kullanıyorum. Uzun süre içindeki sıvının sıcaklığını muhafaza ediyor, asla sızdırma gibi bir problemi yok ve de düz zemindeki çarpmalarda devrilmiyor. İstersen bir araştır.

clarizmev
1

mobil görünümden çık