n11.com'dan bir şey satın almıştım, ürün kırık geldiği ve sonucunda iade etmek için geldiği kargo ile göndermek istedim, benden mağazaların sahip olduğu n11 kargo kodu istedi çalışan, ben de mağaza olmadığım için buna sahip olamadığımı, n11 kampanyası dışında normal bir şekilde alıcı ödemeli gitmesi gerektiğini söyledim. Yaklaşık 13 lira tutan kargo ücretini benden istediler, alıcı ödemeli olduğunu söyledim, alıcı taraf 13 liralık ödemeyi kabul etmez diye kargolama isteğim oradaki bir çalışan tarafından red edildi.

İlk defa bir kargo şirketinde böyle bir olay başıma geldi, çağrı merkezine şikayet kaydı oluşturdum, oradakiler de bu durumu saçma buldu ama 1 haftadır dönüş yapan olmadı, en son web sitelerinden şikayet bıraktım ona da dönüş yapan olmadı. Şimdi bir daha bu korgo şirketini kullanmamak dışında yapılabilecek bir şey var mı?


 

şikayetvar.com

Buradan geri dönüş yapıyorlar.

otonom

işletmeyle görüşseniz?

fever

site üzerinden iade talebi oluşturup size verilecek kod ile iadeye göndermeniz grekiyor. karşı taraf durduk yere niye kargo parası ödesin anlaşması varken.

Ufuk

iade talebi oluşturunca "iade talebini geri al" ya da "kargo bilgisi gir" butonu dışında bir buton oluşmuyor, yani kısaca görünür bir yerde değilse bu işlem, ben yapamıyorum, zaten benim de tüketici olarak böyle bir zorunluluğum yok, aksine tüketici olarak yasal çerçevede benim evimden karşı tarafın aldırması gerekiyordu ürünü; benim bile korgo şirketine gitmemem gerekiyordu neyse başka bir kargo ile gönderdim, benim burada şikayet ettiğim konu sürat kargonun nasıl olsa alıcı ödemez diye kargo almayı red etmesiydi. Bir kargo şirketinin böyle karşılıkta bulunmasını aklım almadı.

gezegen olan pluton

kuvvetle muhtemel kargoyu kabul etmeyecekler yine size dönecek boşa sinir yapacaksınız geçmiş olsun.

Ufuk
1

mobil görünümden çık