Türkiye de bile anlatmama rağmen tuhsf şeyler ortaya çıkabiliyorken ben burada derdimi tam anlatamazken ne olacak bilmiyorum.

Nasıl tarif edeyim ben. Sadece biraz kısaltsın istiyorum. Normal insan saçı istiyorum. Zaten pahalı diyorlar cesaret edemiyorum.

Amerikan traşı esprileri için sıraya alalım.

 

Abi orda durum cok karisik ya. Once bahsisi veriyorsun, adam ona gore kesiyor :( hic belli bir fiyat yok... Mecbur degilsen gitme bence, uzat. Ben uzatmistim oradayken :D

fakyoras

Ben 3 ay yurtdışındayken hiç kestirmedim korktuğum için.

diffarensiyel

Amerikalılar berber olayına alışık da sonradan gidenler genelde kendi kendilerini tıraş etmeyi öğreniyorlar. Durum o derece vahim.

angelus

en iyisi resim götürmen bence, nasıl anlatacağım diye kasmazsın direk gösterirsin. bir de %20 civarında bahşiş vermen lazım, ama zaten her şey için bahşiş vermen gerekiyor alışmışsındır.

peki madem

Bul orda bir Iranli, Italyan, Portekizli berber. Iyi keserler. Buyuk sehirdeysen Turk berberde vardir.

Ayrica bahsisi once veriyorsun falan? Nerenizden uyduruyorsunuz bunlari? Yok oyle birsey.

Edit: Ucret olarakta 25 dolardan fazla verme.

duyurumvar

tuhaf. ben unisex bi yere gidiyorum. Nasıl istiyorsun diye soruyor kadın. ya fotoğraf gösteriyorum ya da kısaltır mısın diyorum. 20 dolara kesip bırakıyor. Normal berber gibi. Bahşiş olayı filan saka yapmaya çalışmışlar herhalde.

allanpoe

Ben sports clip e gitmistim, zincir oldugu icin yasadigin yerde bulursun muhtemelen. Anlattigimin uc kati harika kesmisti diyebilirim kiz.

lucky dog
1

mobil görünümden çık