
Sabaha kalmasin atin. Deniz ürünü desen var, pirinç desen var. Zaten yenildiği an zehirlememesi hep mucizevi gelmiştir bana. Kurtulun.


Ne atmasi ya ayiptir. Birkac gun dolapta hicbir sey olmaz. Kaldi ki sokak saticilarinda bile taze olmayana denk geldigim cok olmustur.


@floydian la aynı fikirdeyim. ne yani o zaman midyeciler günlük mü midye getiriyor? şampiyon kokoreç kalanı atıyor mu ? hiç inanırıcı değil zaten en fazla yarın akşama kadar kalır buzdolabında bir şey olmazsa iyi. birde bozulduğunu nasıl anlıyoruz tadından anlaşılır mı yoksa direk hastanelik mi eder.


Çok uzun bekletmedikçe bir şey olmaz. Sabaha kalmasında bir problem yok yani. Ben 2-3 gün dolapta durmuş midye yemiştim.
Ha tabi bünyeden bünyeye fark gösterir, bir şey olur bilemem risk almayayım diyorsan at tabi.


@hic sikilmadan sex yaparım sizi arkadaşımla aynı kafada görüyorum bence şuan arkadaşımın ta kendisi bile olabilirsiniz ama nickleriniz farklı. oda diyor at bişey olmaz diye atılır mı la... nimet o en kötü kedi,martı bi canlıya veririm ben atamam ki valla atamam


@orta buyuklukte bir ulkenin krali çok uzun kalmaz yarın 17:00 sularında çöpünü bile göremem eminim ondan sadece gece kalır mı ? nerde kalır onu bilmiyorum. buzdolabına koyuyım bakalım


2 kişi 50 midye yiyemediyseniz zaten çöpe atin ve midyeye tövbe edin.


@alp9900 valla ben ömür boyu midye görmek istemiyorum şuan. 10 tanesi içimde midye çıktığını hissetmeme yetiyor şuan.
