
www.sordum.net
...
ben ikisini de notebook sandim. wifi alici varsa pc ye baglayabileceginiz, o zaman dedigim yöntem işe yarayabilir.


paylaşım klasörüyle.
istediğin dosyanın özelliklerine gir, orda paylaşım vardır, paylaşımı aç
daha sonra diğer bilgisayardan AĞ'a gir. Herhangi bir klasöre girdiğinde soldaki kısayollarda vardır. Yoksa da masaüstü simgelerinden falan ekle. Orda diğer bilgisayarı bulacaksın. İçine girdiğinde paylaşıma açtığın klasör orda bekliyor olacak. Kopyalayıp yapıştıracaksın. Ama şunu söyliyim bi 3-4 saatini alabilir.


iki bilgisayara da dukto kur. çalıştır. gönder.


bilgisayarlardaki paylaşım ve ağdaki diğer bilgisayarları görme özelliğini açıp, kaynak bilgisayarda da dosyaların olduğu klasörü paylaşıma açarsanız, diğer bilgisayardan ağ klasörüne girip kaynak bilgisayarı seçip o klasörü bulup içindeki dosyaları kopyalayabilirsiniz. saniyede 9-10 mb gibi bir hızla kopyalanır.
bir de kaynak bilgisayarda dosyaları şifresiz paylaşma gibi bir özelliği açmak gerekiyordu sanırım ağ ve paylaşım ayarlarından.


birinci makineye file zilla ftp server kur, dosyaları göndereceğin klasörü seç servisi başlat, diğer makineye ise file zilla istemcisi kur, diğer makineye bağlan ve dosyaları al. saniyede 1MB falan veri alışverişi yapabilirsin eğer modemin 100Mbit destekliyorsa.
