siz ne yapacaksınız, gidip dikili'de veya başka bir yerde denize girecek misiniz veya gönlünüzce oralarda tatil yapabilecek misiniz?

neden girilmesin ? şu an ayak bastığın toprak üzerinde bile kaç kişi ölmüştür. o denizde ölenlerin sorumlusu sen değilsen bir problem göremiyorum. hürriyet muhtemelen yaz gibi tek tek tatilcileri çeker koyar, "sadece bir kaç ay önce bu sahilde 0129092130 adet ceset vardı! diye. ama yani yapacak bir şey yok. malum kırmızı t-shirtlü bebeğin sahile vurduğu aynı yerde, millet ertesi gün girmişti.


insanların zaten toplasan bir hafta tatili oluyor, onda da denize girip rahatlamak istiyorlar. bunları düşünmek gerçekten de küçük burjuva işleri.


biraz gamsız olmak gerekiyor ama zor bir durum. o insanların sebebi olanlar utansın. sen utanma. git kafanı dinle bence. zaten bir yıl boyunca o günü bekliyorsun.


Bozcada'yı dene


bazılarına kıyıya çocuk cesedi vurması bile yetmiyor.
