Var mı daha önce diz çevresinde kırığı olan. Ne kadar sürede iyileşti. Alçı çıktıktan sonra neler yaptı?
Ayağını ilk yere bastığı ve yük verdiği anda elektrik çarpar gibi oldu mu?



 

6-8 hafta. alçı çıktıktan sonra bir fizyoterapistten destek almanız bu sürede zayıflayan kaslarınızın eski işlevlerini yapabilir hale gelmesi için çok önemli. ayağınızı ilk yere bastığınızda tarif ettiğiniz elektrik çarpması hissi sinirlerle ilgili bir durum olabilir ama buna karar vermek için detaylı değerlendirme gerekir. geçmiş olsun

avonkatalogu

Alçıdan sonra mutlaka fizyoterapiste başvurmalısın, gerisini o halleder.

alcapon

Alçı çıkalı 3 hafta oldu toplamda 7 hafta oldu bu pazar 8. hafta olacak...fizik tedavi hareketlerini evde kendim yapıyorum ama bu ağrı normal mi? tekrardan üstüne basınca aynı durum olacak diye basamıyorum bile. Teşekkürler

seindfeld

@seindfeld fizik tedavi hareketlerini, doktorunun, masasının üstünden koparıp işaretlediği kağıt üzerinden yapıyorsan yanlış yoldasın dostum. Alçı sonrası tekrar eski hareket arkına kavuşabilmen için kapsamlı bir değerlendirme lazım. Bunu da yapabilecek olan kişi fizyoterapisttir.

alcapon

fizyoterapi sayesinde daha az acıyla daha çabuk eski gücüne kavuşacaktır kasların. benim bağlarım yırtılmıştı boydan boya, 6 hafta alçıda kaldı çıkınca sağ bacağımla sol bacağım arasında gözle görülür şekilde fark vardı. adam 10 günde toparladı mis gibi oldu alet.

dodi el ford

@alcapon aynen öyle oldu bi kağıt verdi üzstünde 6 tane hareket şekilleri var onları yapıyorum..krem sürüyorum başka da bir aktivite yok.
fizik tedaviye her gün gitme ihtimalim biraz zor gibi ev 3. kat asansör yok tahmin edin ne kadar zor tek ayak in çık

seindfeld
1

mobil görünümden çık