on sene üç kelime konuştuklarım bile alakalı alakasız zamanlarda rehberime ekleniyor. telefon resetlenirse hele komple gerei geliyorlar. yıllar önce listeden çıkarmıştım çoğunu. napmam gerekiyo sadece blok dersem mi çıkmazlar? bu sefer de sanki bloklamam gereken insanlarmış gibi blok listesine düşüyorlar daha da kötü. ben sadeve hiç görünmesinler istiyorum. sizde de oluyo mu? skype'takiler bile rehbere ekleniyordu eskiden skype'ı silip kurtuldum ama gmail için bi çözüm bulamadım.




 

Ya bu Android'te çok sık oluyor. Bende de hiç tanımadığım insanlar otomatik Skype'ıma ekleniyor. Mailleştiğim adamlar Rehber'de gözüküyor. Herkes birbirine girmiş durumda. Kendisi otomatik olarak herkesi senkronize ediyor. Kendi haline bıraktım ben öyle.

mr sherlock

android değil ama:( ya ben otuz sene önce ayrıldığım sevgilimin ne zaman online olduğunu görmek zorunda mıyım ayh bayılazam

mula

emin degilim ama contacts.google.com'da bir contact listesi var bir de diger listesi gibi bir sey. belki gormek istemediklerinizi 'diger' listesine alirsaniz istediginiz olur.
edit: baktim goremedim 'diger' diye bisi. belki eskidendi. yeni hangout'ta sanirim bu dedikleriniz olmuyor.

bir varmis bir yokmus

Aynen, abuk subuk bir şey. Bu yüzden kullanmıyorum ben de.

roket adam
1

mobil görünümden çık