bu kadar hızlı artması normal mi? altında baska bi hastalık bişiy yatmaz inşallah. nerde okudugumu bilmiyorum ama beyin tümörüyle korelasyon kurulduguna dair bişiy kalmıs aklımda:/

tümör mevzusuyla ilgili hiç bir şey duymadım ben. ama başladı mı hızlı artar. normal o.
ayrıca saçtaki beyazları sayan beyin sağlığını koruyamayabilir. sal gitsin rahat ol biraz. ilk beyazımı gördüğümde 15 yaşındaydım hiç bu kadar ciddiye almadım.


işte onları okumayacaksın. bi' korelasyon kurma yani. lisede bir arkadaşım vardı, saçları resmen beyazlamıştı çocuğun. üniversiteye geldim, kiminin saçlar fırça gibi, kiminin dökülmüş, kiminin beyazlar artmış. yaşını bilmiyorum ama 22-23 yaşlarında saçı beyazlamaya başlayan epey kişi tanıyorum. bende ise saç dökülmesi hafiften başladı ama hâlâ beyazlama yok. genetik sanıyorum.


@dinsiz saymadım ama ailede 40lı yaslarda baslayıp bende 20lerde cıkınca kafaya takıyorum ister istemez:/
@mesglsn, haklısın taktıkca artıyor belki de


işte bunlar hep genetik. bizim ailede de dökülme 40'da başlar, bende 20'de başladı.


Bunun tiroid den vitamin eksikliğine, genetik faktörlere kadar birçok sebebi olabilir. Öncelikle bir dahiliye ve cildiye doktoruna gidip bir problemin olup olmadığını öğrenebilirsin. Birşey yoksa genetiktir deyip geç, dökülmediğine dua et. Beyazın çaresi var da olmayan saçın çaresi yok.


@zenlaid, tiroidi hiç duymamıştım bende var.
@düşbeg, 27 yas krizi gerçekten fena
