GuZelsen dikkat cekici bir ozelligin varsa vs bir toplulukta en cok iftiraya ugrayan en cok ugrasilan sen olursun bence insanlarin fiZiksel olarak cirkin olmasinin sebebi bu. Guzel kizlari erkekleri oldurup kokunu kurutmuslar
Sizce teoremim dogru mu?



 

Hayir.

aynadakiyabanci

ne saçma düşünce. yat uyu.

durali

Güzelsen iftiraya uğrama olasılığın yükselir. Çünkü elde etmek ister insanlar ve elde edemediklerinde bir kulp bulma eğilimindeler. Hemcinslerin de rahatsız olurlar çünkü sürünün alfasının ilgisinin sana kayacağını düşünürler ve bu da beraberinde kötücül olaylar gelişmesine neden olur. Ancak bu genelleme üretilemeyecek bir alan. Güzel çoğu insan hiçbir iftirayla yahut kötü duyguların ürettiği davranışla karşılaşmıyor.
Güzel kızlar ve erkekler çok fazla hem de şimdi gençliğini yaşayan nesil çok daha güzel. Seçkin birer genetik örnek gibiler. Nereye ve nasıl baktığınız önemli.

kalemdefter

bence senin kendini ifşa zamanın gelmiş.
hem duyuruyu da gaza getirmiş olursun, bütün pazar eğlence çıkar.

yalnux

nihayetinde ikisi de siliniyor artık?
nasılsa 1. sayfayı işgal ediyor kardeşimiz, en azından diğerleri de eğlenceye katılsın dedim:/

yalnux

internet kuralı 32: bir kız güzelliğinden bahsediyorsa güzel değildir

shedracon
1

mobil görünümden çık