bu bir problem midir,yoksa
asıl problem benim 26 yaşında hala ailemle birlikte yaşayan mezun bir işsiz olmam mıdır, yoksa bir cinsel hayatımın olmaması mıdır, tartışılır.

ama yukarıdan çok mahrem sesler geliyor.et ete çarptıkça gelen ses, operasyon sırasında yaşanan diyaloglar, refleksler, tepkiler hepsinin sesi net bir şekilde duyuluyor. bu beni rahatsız etmiyor, hatta insanların mutlu olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.hiç bir yuvanın dağılmasını istemem.

sesin kaynağı tam benim odamın üstündeki oda. haftada en az 3 kez(perşembe 21:00 ,cumartesi 22:00,pazartesi 20:30 civarı) oluyor ve ortalama 15 dakika sürüyor.

sorun şu ki,bu sesler akşam 20:30 dan sonra bina sessizliğe büründüğü için aşırı duyuluyor.(aslında sorun hanımefendinin çok ses çıkarması). Bu seslere ailem de tanık oluyor ve bazılarına anlamsız gelecek bir çekingenlik duygusu bende oluşuyor, rahatsız hissediyorum.yani annem babam ben ve genç kız kardeşimin gözlerini tavana dikip baktığı, üst kattan ahhh uuhh ayyy eveet, "lan niye ağlıyosun" , "sokmadım ki" vb. seslerin geldiği bir sahne canlandırın gözünüzde.

inşallah hiç yaşamadıkları kadar uçuk orgazmlar yaşarlar ancak üst kattaki bu kızcağıza bağırmaması gerektiğini nasıl bildirmeli?bu konuda neler yapılabilir?

 

:) Zor durumlar. Aileyle bu tarz bir ortamda kalmak korkulu rüyalarımdandır. Neyse ki yalnız yaşıyorum, apartmanımdakiler de ölüden hallice.

Ya bu işin kolay bi çözümü, hal çaresi yok sanırım. Gidip uyarmak gerekli. Akşam saatlerinde çok sesiniz geliyor aşağıya, biraz daha dikkat eder misiniz falan demekten başka ne yapılabilir ki? Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav da diyemeyeceğine göre.

buff

Geçenlerde bizim üst katta böyle bir olay olmuştu.tüm ev duyup duymamazlıktan gelmiştik.
Babam ertesi gün gidip konuşmuş bana sonradan söylediler ne dediğini bilmiyorum ama bir daha ses gelmedi:)

Bence bu seslerin yüksek sesli şarkı dinlemekten,korna veya inşaat sesinden farkı yok.

Yani insan gibi yaşayamayan maymunları uyarın başka birilerini rahatsız etme hakları yok.

(Bu yazı hafif bir kıskançlık içerir)

steve rogers

Bu kadar medeni olmana gerek yok. Orgazm olurken agzina hakim olamiyorsa baska yerde olsun ya da yastiga bagirsin. Hadi ara sira kendinden gecer cok cilgin sevisirsin de bagirdigini fark etmezsin ama bu olay hep oluyorsa bildigin dusuncesizlik hayvanlik o yuzden denk geldiginiz bir zaman gurultu konusunu acmanizi tavsiye ederim. Kapiya gitme falan yapmayin hos olmaz.

floydian

bilgisayardan çıkarıp bir not birak kapılarının önüne. "çok sesiniz geliyor :)" gibi.

edit: güvenlik kamerası yoksa tabii

kiss my irish ass

abi bence hiç bozma, uyarma rahatsız etme devam etsinler.

karısını dövenin, çocuğu zırıldayanın, evde topukluyla gezen manyağın,gitmeyen dev bok yüzünden arka arkaya çekilen sifon sesleri yerine bu sesler çıksın. şanslı insanmışsın ki böyle komşuya denk gelmişsin.

şimdi gidip az sevişin abla ya, abi sen de az yavaş yahu desen utandırsan bu sefer gerilecekler düzenleri bozulacak adam erken boşalacak kadın orgazm olamayacak derken kavgalar başlayacak bu sefer de fırlatılan eşyalar küfürler vs dinleyeceksiniz

hiç dokunma bence.

azizakin

bu olaydaki tek sorun seslerin sadece 15 dakika sürmesi..

15 dakika ne lan :DD gülüyom ama aslında oldukça üzücü.

sansli pipi

benim de başıma geldi böyle bir şey.arkadaşa vizelere çalışmaya gitmiştim.öğrenci evi.

birden malum sesler,karyola gıcırtısı falan.

konsantremiz bozuldu çalışamadık lan.uzun da sürmedi ama.ilk defa olunca şoku kolay atlatamadık tabi.

ama haftanın 3 günü kaldıramazdım herhalde.başta kahkaha atar,zamanla yine mi sevişiyo lan bunlar diye sinirlenirdim.

işin zor hacı.anan babana da yazık kandıramıyor artık seni.çocuk değilsin,biliyorsun neyin ne olduğunu.

iste o bendim

hiçbişi demeyin bence ne güzel sevişiyorlar işte. 15 dk çekiverin o sesleri nolcak. ses çıktığı zaman müzik falan açın.

sta

Ne yapabilirsiniz, ne yapmalısınız bilmiyorum. Bizim komşulardan da geliyor bu tip sesler, gidip uyaramadım, sabrediyorum.

Ama "bi şey yapma, bırak sevişsinler" demek de saçmalık. Kimse başkalarının gürültüsünü çekmek zorunda değil, ne gürültüsü olursa olsun.

fadetoreality

Tamam kimsenin sevişmesine karıştığım yok ama üstte de denildiği gibi apartman ise komşularına saygılı olmak zorundasın. Tutup kardeşim az sessiz yapın denilmez ama apartmanda gurultu oluyor filan denilebilir. Ya da kapıya not birakma işinde mantıklı. Kaldi ki küçük bir cocuk da o sesi duyabilir. Şayet benim küçük çocuğum duysa ben gider uyarırım. Psikolojisi bozulmasın.

nakippoyraz

normal bir gürültüymüş gibi değerlendirip gidip konuş. saat de çok geç değil ama yine de dediğin gibi sessizlikten dolayı çok duyuluyor dersin. konuşmalarınız bile duyuluyor deyip durumun ciddiyetini hissettirebilirsin. belki evet, sorun binanın sesi izole etmeyişi.

belki ses için orta bir seviyede buluşursunuz, hepiniz mutlu olursunuz

sttc

tavan yalıtım yaptırıcam, paranın yarısını sizden alıcam deyiverin

sameidiot

binayı diken müteahhite kimsenin sövmemesi ilginç olmuş.

ketcapli dondurma

Yalıtım şart. Ayrıca belirli günler ve haftalar seksi de garipmiş memur gibiler resmen. Bırak bağıra bağıra sevişsinler. Susturup 15 dakikalarına mani olmamak lazım. Tabii git konuş. Yalıtım yapsınlar :D

nawar

bizim eski kiracı çift üst katımızda afedersiniz hayvanlar gibi tepişiyordu seks öncesi. birbirlerini yere çarpa çarpa, güle bağıra yuvarlanıyorlardı girizgah olarak. ama bunlar gece 12 gibi işten döndüklerinden faaliyet bu saatlerde start alıyordu. ev eski, odalar büyük, döşemeler ince, zangır zangır ses oluyor, ev yıkılıyor gibi..

bi gün annem "bazen çok gürültü geliyor, biri birini yerden yere çarpar gibi, biraz dikkat edin pls" dedi. 20'li yaşlardaki adam da "karıma ne yapacağım size düşmez" gibi bi cevap verdi. sonra a.s.a.p. şut tabii.

en makulu annenin kıza kibarca çıtlatması olabilir.

manuel mandalina

post-it'e su notu yaz ve kapilarina yapistir. biraz se(k)ssiz olur musunuz?

exlibris
1

mobil görünümden çık