Selamlar,

Önceki duyurumda olayı anlatmıştım. Şuradan bakabilirsiniz.

eksiduyu.ru

Geçmişi duyurudan sonra olanlar ise; adam işi bitirdi, parayı nasıl hallederiz dedi, ben de "sen şimdi git sonra konuşuruz" dedim. Üstünden 1 ay geçti, adam ne arıyor ne soruyor. 4200 TL parası kaldı. Benim mizacım biraz sert, birkaç kez buna bağırıp çağırdım. Korktu mu bu? Parayı neden istemiyor? Ben, beni 1 ay fazladan beklettiği için 1 kira bedelini kesip gönderecektim, ama adamdan ses yok, sizce neden?

 

Önceki duyuruyu da okudum. Bence sizin aramanızı bekliyor. Arayıp durumu aynen anlatın. Mağdur olduğunuzu ve bu nedenle 1.000 lira keseceğinizi söyleyin. O zaman işin rengi belli olur zaten.

teknikekip

@xephyr,

Bir önceki duyuruma bir göz atarsan sevinirim. Adam beni kazıklamaya filan da çalıştı, bunları da göz önünde bulundururak yorum yaparsan sevinirim.

sorumatik

benzer durum abimin başına geldi...masanın yanında seçtiği sandalyeleri getirmedi adam.gitmiş başka sandalye getirmiş...kızdık ettik falan getiricem dedi 2 sene oldu :D dolayısıyla parasını da vermedik kendi de yüzü olup isteyemedi haliyle...demek diğer malzemelerden yeterli karı elde etti gerek duymadı.

seindfeld

daha önce bi ödeme yaptın mı? yaptıysan ne kadar bi ödeme yaptın?
tadilat bitti mi?
içinize sindi mi?
bırak o arasın ya sen peşine düşme.
okudum diğer duyuruyu. sanane abi parayıveren benim benim istediğim şekilde yapmayacaksan anlaşmayanın alemi yok. anlaştığımız şekilde yapacaksın! olay budur.

babam sağken bizde babamın amcaoğluna yaptırmıştık. fotoğraf verip ölçüleri verip renklerine kadar ve hatta özel çalışma masası şekline kadar. tek beğendiklerimiz, niş ler oldu (: 2005 te çok para döktük, evin mobilyaları koltuk takımı, beyaz eşyası, tv= 100bin vermştik. ha noldu amcaoğlu istediğimiz gibi getirmedi. babam da olsun boşver dedi. öyle de kaldı 2005 ten bu yana parça parça satıldı hepsi.

indescribable

sonra konuşuruz dedikten sonra malzemeyi kontrol edip/ettirip attığı kazığı gördüğünü düşünmüştür ve aramaya götü yemiyordur.

adam 4200 lira alacağı için telefon açsa, sen de "gel sök adam gibi yap getir" desen bir sürü iş. hem senin işin yüzünden -varsa- elindeki işler aksayacak hem işi gerçekten düzgün yaptıktan sonra bile o saatten sonra parasını alıp alamayacağı garanti değil.

hatta bırak parasını alamamayı dayak yeme riski bile var diye düşünüp hiç aramıyordur.

bence boşver hiç arama, ararsa da verme parasını, belki bundan sonraki müşterileri kazıklamaya çalışırken aklına sen gelirsin de işini düzgün yapar.

azizakin

içinize sinecek bir meblağ kesinti yapıp geri kalanını öyle ödeyin derim ben.burda duyuru açtığınıza göre belli ki sizin de içinize sinmemiş şuanki durum.

1aylık kira kesintisine ek, sizin istediğiniz dolaplarla adamın taktığı dolapların malzeme fiyat farkını ekleyebilirsiniz bence. tabi ne kdr oluyor bilmiyorum pek anlamıyorum bu işlerden. belki ozmn 4200 ü bile geçecek.

mobydick
1

mobil görünümden çık