[q]
(11) 

Mutlu musunuz ?

cenkist #1028147
Mutlu musunuz ? Nİiye mutlusunuz ?




 

mutluluk; tüm hayatıma yayılmış şekilde değil de, anlık oluyor bende. tıpkı diğer duygularım gibi...
hayatı çan eğrisine benzetiyorum, benim için en büyük çan eğrisi kendi yaşamım. başlangıç, sürekli bir gelişme durumu zirveyi görme sonra bitiş(mutlak son). ve birçok küçük çan eğrileri var hayatımda: ailemle ilişkilerim, manevi seviyem, aşkım, dostlarımla ilişkilerim, eğitimim, çalıştığım şirkette ki pozisyonum, şirketimin gelişimi vs tüm saydıklarım benim için bir çan eğrisi. hepsi bir şekilde başladı ya da başlayacak, gelişecek, zirveye çıkacak ve bir gün bitecek.
hayata bu açıdan baktığımda ve değerlendirdiğimde her şey olası geliyor, mutlu olsam da çok uzun sürmüyor, üzülsem de uzun sürmüyor, şaşırsam da uzun sürmüyor etkisi.
Benim için zamanımı çok iyi değerlendirmem esas. Her uyandığım günü, gecesi yatağa yattığımda tatmin olacağım kadar dolu dolu geçirmeyi amaçlıyorum.
Velhasıl kelam, mutlu musunuz sorusuna stabil olarak cevap vereyim ben.

karsinin aksisi

vedatchilipeppers, aynısını ben de yaşadım kardeş, yaşadığım şok, hüzün ve "ulan ben ne kemiriyorum böyle" hissini çok iyi tarif etmişsin. meğersem bi de yumuşatmak gerekiyormuş onları ben öyle acı acı yemiştim ühü :(

ben şu an mutlu değilim çünkü ilişkisi dengesiz olmayan shoujo anime bulamıyorum çıldırmak üzereyim. hep kızı itip kakan, kızın da çevresinde tırım tırım dolaştığı çöp şeyler kalmış izlemediğim, halbuki ben hyouka'daki, ne bileyim natsume youjinchou'daki naifliği arıyorum.
koduğumun japonları.

mesgul ve huzursuz

mutluyum diyemem ama huzurluyum. bu yetiyor. hatta şanslı hissediyorum.

sttc

mutluyum, anam babam kardeşim geliyo bugün gurbet ellerden.

trajikomix

eh işte idare eder; ama ülkenin durumu çok boktan herkes mutsuz umutsuz yazık.

redeath

dün de biri sordu lan bunu. niye hatırlatıp duruyorsunuz mutsuzluğumu olum.

mutsuzum. tek bir nedeni var. yalnızlık... sevgili olarak yalnızlıktan bile bahsetmiyorum. arkadaşsızlık :(

peace.on

degilim ya pek. su an icin bir problem yok aslinda ama uzun vadeli canim sikiliyor. kredi bitti daha birinci siniftayim amk. saglik desen bitti gitti camis gibi yiyoz yatiyoz. kalksam "niye kalktim lan simdi" deyip geri yatiyom. normalde cok mutlu olmam lazim yani ki su an iyiyim zaten ama dedigim gibi huzursuzum. uzun vadede olacaklar ve buna karsilik dumen kirmayi bir turlu becerememem canimi sikiyor. vizyon var fuzyon yok be kardsm.....

der meister

3 yıl sonra terkedilen bir birey olarak mutlu değilim

gazozailacatmauzmani

değiliz.

nax

mutluyum çünkü stoacı hayat sürüyor sayılırım. daha tam girmeden mutluluğa kavuştuysam ileride tanrısal mutluluğa ulaşırım büyük ihtimal. tek etken stoacılık değil gerçi. inanılmaz yoğunum ve kendimi geliştirmeye adadım kendimi. eskisi gibi kendimden kaçmaya çalışmıyorum yalnızlık ile mutlu olmayı öğrendim. mutluluğumu dış etkenlere bağlamamaya çalışıyorum.

eskiden genel olarak mutsuzdum arada mutlu oluyordum şimdi ise genel olarak mutluyum arada mutsuzum.

empat

çok mutluyum ,çünkü sevdiğim insanlar yakınımda ve havalar güzel.

hebanon
1

mobil görünümden çık