dişçiden çok korkuyorum ama artık gitmek zorundayım , sorunun dişetlerimde olduğunu düşünüyorum . hiç çürük dişim yok dolgum yok . 20 lik dişim bile kendi düştü . o zaman buna çok sevinmiştim ama geçende sol üst en arka dişimin bir önündeki de bir süre sallandıktan sonra çıktı yerinden düştü . sapasağlam beyaz çürüksüz diş köküyle çizgi film gibi kaldı avucumun ortasında.şimdi başka bir dişimde hassaslık ve sallantı hissetmeye başladım. hastaneye doktora kendi isteğimle giden biri değilim .hayatımda dişçiye gittiğim sayı 5 i geçmez .korkmadan güvenip gidebileceğim canımı acıtmayacak bir dişçi tavsiyesine ihtiyacım var .pahallı bir doktor da olabilir sorun değil beni korkutmasın yeter .




 

istanbul implantoloji tolga hoca oneririrm

oscar

tolga gülçiçek doğru mudur ? oscar

devilone

medical park göztepe diş hastanesinde caner selami güner var. dünyanın en iyi ve en eli hafif dişçisi mi hayır. ama dişçi fobisi inanılmaz fazla olan biri olarak ağzımın içine müdahele etmesine izin verebildiğim tek insan şu anda. fobinden bahsedersen ona göre de davranacaktır diye düşünüyorum.

freya

Mecidiyeköy İkiyaka Diş Kliniği, Dr. Ali İzar

talemon

gaziosmanpaşa'da kardeşim gibi sevdiğim ve diş konusunda hem kendimi hem herkesi gözüm kapalı teslim edebileceğim çok güvendiğim birinin kapsamlı bir kliniği var. (çocuklara da bakıyor)

bu arada muayene ücretsiz.

AB Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği -0212 417 77 44

diş hekimi Uğur Bavlı

holy diver
1

mobil görünümden çık