bir arkadaşımla birlikte 29 aralık 2 ocak tarihleri arasında belgrad'da olacağım. orada geçireceğim 4 gece ve 4 gündüz için tavsiyeye ihtiyacım var. bunlardan biri yılbaşı gecesi mesela nerede olmalıyız? gündüzleri nereleleri gezmeliyiz? yemekleri nerelerde yemeliyiz? domuz eti hassasiyetimiz var.




 

(bkz: Knez Mihajlova)

prompter

av eti hassasiyetiniz yoksa yemek için Lovac'ı tavsiye ederim.

whoosie

geceklüpleri vardı ben gitmdim. üççüz beşşüz olayından hoşlanıyorsan oralarda kopabilirsin. baya da sağlam klublarmış giden bir arkadaş dediydi, kızlar teklf ediyormuş :P

alternatif olarak "beton hala" olabilir. orada da bence yılbaşında bir şeyler yaparlar eşek değillerse. böyle yanyana 8-10 tane lüks restoranın olduğu bir yer, deniz kenarı ama merak etme yeme içme ucuz. beton hala en pahalı yer ama orası bile öyle bizim istanbul restoranları gibi geçirmiyor.

bohemian street var. orada da barlar falan var, hoş yer orada da bir şeyler olabilir.

sonra two deer restaurant var. daha traditional bir yer. domuzu sıkıntı etmezseniz çömlekte karışık ızgara isteyin böyle patatesli kaymaklı (evet kaymaklı) hııııaaa ağzım sulandı...

onun dışında 4 gün boyunca her sokağına girer çıakrsınız, öyle çok büyük bir yer değil. kale megdana gidin, teslaya gidip bir fatiha okuyun.

biz tunadan çıkan balık yenmez diye barzoluk yaptık sonra vedat milor zemun tarafında bir balıkçıya gidip yediğim en iyi balık falan demiş, ona pişman olmuştum.

sos fistik olsun mu

kalacağımız otel zemun bölgesinde zaten. merkezde fiyatlar uçmuştu.

steyro

gece yanılmıyorsam 23:00'dan sonra zemun tarafına otobüs yok ya da çok mu seyrekti ne tam hatırlamıyorum. taksi de biraz pahalı. ona göre ulaşım olayını iyi araştırın. 4 gün de taksiye kalırsanız paranıza yazık olur.

sos fistik olsun mu

evet taksileri duymuştum. taksici her yerde taksici :( @memogeddon dönünce ayrıntılı yazarım size.

steyro
1

mobil görünümden çık