
Sadece 1 tanesini mi değiştireceksin?


yok 4'ünü de.


olur ancak araç tipine göre amortisör, süspansiyon ayarı vs. de yaptırmanız gerekir.


amortisör ve süspansiyonu ayarlatmak için vereceğim paraya gider yeni rf lastik alırım. yanlış mıyım? süspansiyonu ayarlamak için arabayı kaldırmaları gereliyor diye biliyorum


Normal lastik takarsın ama Runflat lastik takılı aracın muhtemelen stepne yeri yoktur. Ondan ekstradan mini stepne alman lazım.


ben bayiye bir gideyim yarın da ona göre karar vereyim ya.


valla tercih sizin. teknik olarak sormuşsunuz, yanıtladım. yapıları gereği runflat lastik takılı araçlara ayar yaptırmadan normal lastik takarsanız, beklenenden daha çabuk yıpranır yeni lastikler. runflat lastikler biraz daha konforsuz olduğu için genelde amortisör ayarı yaptırılıp normal lastik taktırılıyor. forumlardan okuyabilirsiniz.


ya ön lastiklere baktım baya derin hiç yenmemiş arka lastikler de idare eder gibi geldi. cumartesi gidip ölçtürücem değişmesi gerekirse değiştiricem. sadece 2 tane kurtarır gibi şu an.
