[q]
(10) 

cep matarası

nawar #1023559
deri kaplı, paslanmaz çelik cep matarası almayı düşünüyorum. tabii paslanmaz çelikten daha güzel alternatifi olanı da dinlerim. çok küçük ya da çok büyük falan olmasın.

bir de şeyi merak ediyorum crate & barrel nasıl bir marka? mesela şu alınır mı?
www.crateandbarrel.com.tr

marka ve dükkan teklifinize açığım. gidip görmeden almak istemiyorum. sağlıksız bir şey de olmasın. malum, alkol olacak içinde.

 

stanley'in matarası var. ama bunlar gibi değil biraz daha farklı. ondan almayı planlıyorum. senelerdir bu işi yapan firma olduğundan daha güvenilir buluyorum. amazondan flnda getirtebilirsin.

morcivert

link atmaya üşenmiştim :)
www.amazon.com

morcivert

İnternetten siparişten önce görebileceğim, boyutlarına bakabileceğim yer var mı? Bir de tipi pek güzel değil gibi sanki.

nawar

stanley satan baya yer var istanbul'da ama bu boylardan hiç görmedim. genelde litrelik olanlar. bu arada create&barrel iyi bir marka yalnız bu tip mataralardan içmekten ben oldum olası keyif alamadım. leş gibi metal tadı oluyor (viski)

iyi bir şeye denk gelirsen bende alırım

try again fail again fail better

işte ben de pas ve aşınma konusu için paslanmaz çelik dedim. başka materyal varsa daha iyi olur tabii. gönül ister ki içi altın kaplama olsun, içeceğin tadına karışmasın ama işte ona da para dayanmaz kesin :P

nawar

www.istanbulbilisim.com.tr

şundan alabilirim ya, stanley'de metal tadı olmaz sanki

try again fail again fail better

amazondan alışveriş yapmaya çekinmeyin. amazonda kargo dahil 75 örö altındaki ürünler türkiyeden ucuzsa direk ordan alın. stanleyin termosunu almıştım ordan.

hatta 75 örö üzerindeyse %18 vergi koyup onlar hallediyormuş gümrük işlerini denemedim ama deneyen başarılı olan çok.

morcivert

buradan almak fiyattan ziyade zamandan kazandırıyor

try again fail again fail better

Ben fiyat ve zamandan da öte olarak bir görmek, cepte ne kadar yer kapladığını falan ölçmek istiyorum. Bir de metal dış yüzey sanırım bu. Soğuk hava için kötü olmaz mı o?

nawar

direkt tene değmeyeceği için rahatsız edeceğini sanmam. muhtemelen ben bunu bugün yarın karaköy'deki kampçılardan alırım. yazarım yorumlarımı

try again fail again fail better
1

mobil görünümden çık