Bir çalışma alanında satılmasını istediğiniz şeyler nelerdir?kalem, silgi, çay kahveden ziyade tasarlanabilir farklı bir ürün ihtiyacı olan var mı?




 

Yastık battaniye :) bilen bilir, daha iki gün önce ankarada kalacak yer bulamadım, kütüphanede yattım... Bi allahın kulu da gel bende kal demedi la :)

buffy de vampir sayılır

internet

yorke

İnternet ücretsiz zaten. Bence abur cubur sa satılmalı. Dışardan yiyecek sokmak yasak çoğu kütüphanede, fakat 7/24 açık kütüphanelerde akşam belirli bi saatten sonra bisküvi falan satılabilir..

buffy de vampir sayılır

edebi konulu posterler var. yazar posterlerinin yanı sıra mesela hemingway'in "write drunk, edit sober" nevisinden sözleri falan gibi. ayraç satılabilir. edebi konulu tişört satılabilir. üstünde yazı, edebiyat konulu bir şeyler olan kupalardan satılabilir. hatta düşününce ya bunlar bizim memlekette niye yok. keşke bizde de olsa. gugıllarsanız eğer, bu dediklerimin hepsinin örneklerini internette ingilizce sayfalarda, pinterest'te vb. bulabilirsiniz.

edit: bir de mesela ünlü yazarların action figure'leri var. hemingway'in, shakespear'in, edgar allen poe'nun falan. onlar da çok eğlenceli şeyler.

microfiction

ücretsiz internet dışında yüksek hızlı, kaliteli internet bağlantısından bahsediyodum. belki de zaten öyledir, bilmiyorum. pek kütüphanelerde vakit geçirmedim.

yorke

üstünde "cise gittim gelicem" ya da "ihtiyac molasinda" tarzinda yazilar olan park saati benzeri sembolik bir kart.

shi aila

prezervatif. süreli yayınların 1960 öncesi basımlar kısmında neler dönüyor bi bilseniz.

kargn

insanlarin esyalarini koymalari icin dolap kiralanabilir, günlük kullanim 1 TL gibi.

Kreuzberg

yastık

masa penisi

tasarı kısmını bilmem ama toka, taç vs. iyi giderdi.

avagadro

sandalye. sandalye bırakmıyor şerefsizler.

byburock

elde tasinabilen, pilli ve hafizali bir scanner. scan edilen dokumani pdf e cevirip hafizasina atsin.

bi de sarap olabilir

kartonpiyer
1

mobil görünümden çık