
çok basit bir tavsiye olacak ama, tuzlu su çekmeyi denersen bir süre rahatlık sağlayabilir.


okyanus suyu satiliyor ya eczanelerde sprey, onlardan kullanabilirsin.


3-D chuck,
simdi abicim bende de et vardı, nefes almamı engelliyordu, gece uyuyamıyordum, alıdırıcan onu, doktor narkozu vuruyor, aa bi bakyon nefes alıyon, tabi ben hastaneden cıkarken doktor tam " kanlı balgam atabilir, telas yapmayın" dedigi anda bir kan kusmusum, kendimden igrendim valla, her neyse, uzun bi ameliyat degil, aldır kurtul 1 gun tutarlar hastanede, egrilik icin bisey diyemem, gerekirse estetisyene gitmen gerekebilir.


nasil yani? sprey kullanmadigin zamanlarda 24 saat zorluk mu yasiyorsun? faydasi olur mu bilmem ama kendimde tespit ettigim bir sey, bira ictigim zamanlar, benim de nefes almam cok zorlasiyor, sanki burun deliklerim kuculmus gibi, aldigim nefes yetmiyor. ne alaka ben de anlamadim, kimsede de duymadim boyle bir sey.


Evet devamlı zorluk yaşıyorum, okyanus suyu olayını denemek istiyorum ama sanırım baya pahalı bişey o olay,tuzlu su olayını da beceremedim nedense. Bir de yanlış anladın hubble, burnumda et yok, kendi burun etlerim şişiyo. İşte neyse o nanenin adı.


uydurmak gibi omasin ama bir sprey 10 kusur liraydi galiba, aklimda oyle kalmis.


o burun etlerini (konka) ameliyatla kucultuyorlar iste. radyofrekans dalgalariyla kansiz da yapiyorlar artik operasyonu.


1. yöntem ameliyat
2. yöntem otrivine sprey. mentollü yada mentolsüz
3. yöntem nozovent diye satılan burun hava girişini açan aparat yada bannlar var gece takıyosun onlardan kullanmak.


aynı sorun bende de var anlıyorum halini birsürü sprey hap kullandım geçmiyor en kesin çözüm yolu ameliyatla etleri yaktırmak sanırım.
